Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Wij zijn trots om te mogen melden dat wij winnaar zijn geworden van de ‘Nationale Business Succes Award Keukenbranche 2016’ ! Én dat Tieleman Keukens tevens voor de 5de keer op rij is verkozen tot Beste KeukenWinkel van Nederland door klanten op Wugly.nl (de onafhankelijke reviewsite van Retail Nederland) met een 8,7 uit meer dan 1.350 beoordelingen…dus…..wéér voldoende redenen voor een feestje. Om dit te vieren organiseren we tot en met 31 oktober 2016 de bijzondere WoonMaanden op hét kookeiland van Nederland! Dit betekent groots KEUKENVOORDEEL en nog veel meer keukenfeest!

NAAST ONZE VASTE KWALITEIT, SERVICE EN ZEKERHEID ONTVANGT U VELE ANDERE VOORDELEN. ONZE TRAKTATIE AAN U:
1)  Grote keukenverrassing in uw offerte bij aanschaf van uw Tieleman-keuken*
2)  Een extra keukenverrassing (kies een Adviesgroep De Vogel-huisje) bij aanschaf van uw Tieleman-keuken*
3)  Kans op een compleet verzorgde 7-daagse ski-chalet vakantie voor 2 personen* www.skichalets.nl
4)  Kans op een midweek & een weekendje Punt-West Hotel & Beachresort*  www.oasisparcs.nl/puntwest
5)  Een (h)eerlijk kookcadeau van hét kookeiland van NL bij aanschaf van uw Tieleman-keuken*
6)  Een uitnodiging voor de spectaculaire Tieleman Woonbeurs op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober 2016
7)  vele EXTRA acties van onze leveranciers*


*    Vraag naar de voorwaarden bij één van onze keukenadviseurs

wugly_keukenwinkel 2015
Kom naar onze unieke keukenshowroom of  maak gemakkelijk een vrijblijvende afspraak met één van onze deskundige keukenadviseurs en profiteer direct mee.

Tieleman Keukens is ook uw specialist voor uw keukenrenovatie en/of uw bijkeuken.

Palmares Tieleman Keukens:
2003  uitgeroepen tot ‘Beste Keukenzaak van Nederland’  (CBW)

2004  uitgeroepen tot ‘Beste Keukenzaak van Nederland’  (CBW)
2009   uitgeroepen tot ‘Beste Keukenzaak van Nederland’  (KIM)
2010   ontvanger Warme Douche (TROSRadar)
2011   Beste Zelfstandige Winkel van Nederland (ING Retailprijs)
2012   50-jarig Jubileum
2012   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2012   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2013   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)

2013   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2013   Beste Familiebedrijf van West Nederland (NCFB)
2014   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2014   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2014   Beste Familiebedrijf van Goeree-Overflakkee 2014 (EilandenNieuws)
2015   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2015   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl – 8,7 uit 1.200 reviews)
2016   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl – 8,7 uit > 1.350 reviews)
2016   Winnaar Nationale Business Succes Award Keukenbranche 2016

Beleef alvast online onze unieke keukenbeleving met meer dan 70 keukens, lunchroom, (kinder)Bioscoop, LivingWall, Playstations en nog veel meer…

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!