Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Bo.wonen staat voor Beneden Oostdijk, het nieuwbouwproject in Oud-Beijerland wat in de verkoop gaat. Op de plek waar nu nog het populaire tuincentrum TuinWereld staat, zullen 33 luxe woningen gebouwd worden. In totaal worden er 7 laanvilla’s, 9 hofvilla’s, 4 parkvilla’s en 8 singelwoningen gebouwd. Na de bouwvak van 2017 zal de bouw van deze 33 luxe woningen van start gaan.

Al deze woningen zitten vol karakteristieke elementen, geïnspireerd op de jaren dertig van de vorige eeuw. De woningen zullen voorzien worden van duurzame en energiezuinige voorzieningen zoals geïntegreerde zonnepanelen, warmtepompen, vloerverwarming en een EPC dat de woningen praktisch ‘nul-op-de-meter’ maakt! Daarnaast onderscheiden de woningen zich door de prachtige details in het metselwerk, de diepe dakgoten en de erkers.

Meer informatie over de woningen kun je vinden op de website van Bo.wonen.

Vrijdag 10 februari start de officiële verkoop aan de Beneden Oostdijk 64 in Oud-Beijerland. Benieuwd naar de woningen? Kom dan naar deze verkoopdag. U bent van harte welkom van 15.00 – 20.30 uur!

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!