Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Het is alweer even geleden, maar zondag 4 september 2016 barstte het bakfeest los en begon de eerste aflevering van Heel Holland Bakt. Met maar liefst 2,5 miljoen kijkers was het een geslaagde start van het seizoen! In totaal zijn 10 thuisbakkers met elkaar de strijd aangegaan om de titel ‘Beste thuisbakker 2016’ te winnen. Tijdens het programma maakten de thuisbakkers gebruik van de keukenapparatuur van KitchenAid.

Mixen op hoog niveau
De Artisan mixer van KitchenAid is een mixer die sinds het ontwerp nooit is veranderd. Een tijdloos design die nog steeds in Ohio (VS) met de hand in elkaar wordt gezet. Naast het feit dat deze keukenrobot mooi staat in de keuken, is deze mixer ook ijzersterk, eenvoudig in gebruik en bovendien gemakkelijk te reinigen. Kloppen, roeren, kneden en mengen, alle tijdrovende en zware klusjes in de keuken neemt de mixer van je over.

Tijdens het programma van Heel Holland Bakt zijn de mixers goed in beeld gebracht. Bij het voorbereiden van sommige spektakelstukken stond de mixer dan ook te dansen op het werkblad. Duidelijk dat het apparaat krachtig is en veel kan hebben. De motor van deze mixer heeft een directe aandrijving wat vergeleken kan worden met een mixer van 1200 watt.

Het uiterlijk van de mixer wordt gemaakt van gegoten metaal en is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Door de vele optionele accessoires is het een veelzijdig keukenapparaat. Niet alleen kloppen, roeren, kneden en mengen maar de KitchenAid Artisan kan nog veel meer. Zo kun je bijvoorbeeld vlees maken, groente snijden, pasta rollen en snijden, persen, fijnhakken en raspen. Geen enkel ander apparaat is zo veelzijdig als de KitchenAid Artisan.

De nieuwste Chef Sign
Gedurende het programma van Heel Holland Bakt hebben we ook kennis gemaakt met de verschillende inbouwapparaten van KitchenAid. Apparaten met een robuuste uitstraling, RVS geborstelde deuren en met een grote functionaliteit. Zoals bijvoorbeeld de multifunctionele oven, stoomoven en de shockfreezer.

De nieuwste ontwikkeling van KitchenAid is de Chef Sign kookmodule. Hiermee kun je koken, roosteren, stomen, frituren, bakken, garen en koken op lage temperatuur. De twee inductiezones kunnen tegelijk of apart gebruikt worden en op verschillende warmtestanden bediend worden.

Experience Center
Al deze multifunctionele keukenapparaten vragen om uitleg en demonstratie. Daarom is sinds september het KitchenAid Experience Center geopend in Duitsland. Hier kun je alle keukenapparaten ervaren.

Wij zijn al enthousiast over de verschillende keukenapparaten van KitchenAid. Een geweldig apparaat wat iedereen toch wel wil hebben?!

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!