Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

cucina-Opera-alluminio-verniciato-4    cucina-Opera-alluminio-verniciato-3
Snaidero bestaat dit jaar 70 jaar en dat vieren we graag met onze dealer Tieleman Keukens (bestaat al 54 jaar). Gepresenteerd op de EUROCUCINA in Milaan een combinatie van twee modellen, ontworpen door de architect Michele Marcon is als eerste geleverd aan Tieleman Keukens in Nederland. Een Europese primeur!

Marcon is aangetrokken door Snaidero om een keukenlijn te ontwikkelen dat zeer flexibel is in niet alleen maatvoering (alles is op maat verkrijgbaar) maar ook in materiaal keuze vrij is en de mogelijkheden heeft van het gebruik van handgrepen of geheel greeploos te verkrijgen is. Niet alleen in design maar ook door materiaal keuze heeft architect Michele Marcon met de modellen LOFT en model LOOK (beiden behorend tot de collectie Systema22) inmiddels al een zeer prestigieus award van ELLE DECOR binnen weten te halen en is genomineerd voor de Duitse keukendesign award 2017.

Model LOFT kenmerkt zich door de warme uitstraling en vintage of industriële look door gebruik te maken van authentieke materialen. De fronten zijn in de showroom van Tieleman Keukens afgewerkt in de houtfinish ‘Canyon oak’ (zie foto) de dikte van het front is 22 mm dik, verschillende hoogtes in onderkasten, hoge kasten, bovenkasten en zelfs een inloopkast voor een wasmachine en een droger behoren tot dit assortiment.

detail finish 'Canyon OAK'
Model LOFT wordt hier gecombineerd met veel metalen elementen zoals de open schappen aan de wand.

Snaidero LOFT_loft keukens_Tieleman Keukens_1       detail open schappen met Canyon Oak 2

Vandaar dat de keuze ook snel was gemaakt om model LOFT te combineren met de nieuwe aluminium fronten met metalen finish van model LOOK. Deze aluminiumfronten zijn ook 22 mm dik, zijn schitterend omgezet aan alle zijden en worden met de hand vervolgens geverfd in ‘METAL TOWN’ finish. Een front dat met alles gecombineerd kan worden maar vooral zijn kracht vindt in de combinatie met hout. Dit hoeft overigens geen echt hout te zijn. Ook de combinatie van kunststof fronten in houtfinish geven de industriële keuken die warme uitstraling. Verder ligt de focus bij de afzuigkap en bijpassende rekken waardoor de gehele keuken volledig in balans is.

Het eindresultaat is een mix van moderniteit en comfort. Uiteraard heeft ook model LOOK een zeer groot assortiment aan finishes. Melamine, laminaat, matlak, hoogglans lak, micalak en hoogglans metallic lak, hout gefineerd, RVS fronten en het bijzondere nieuwe front in aluminium. De modellen van de lijn SYSTEMA22 zijn overigens perfect door elkaar heen te combineren.

cucina-Look-grigio-urano-1
Model LOOK in het front matgelakt arctic white.

cucina-Opera-olmo-natural-1
Ook hier een combinatie van hout en stalen open schappen.

->  Afspraak maken voor deze keuken(s):  www.tielemankeukens.nl/afspraak-maken
->  Nog meer Snaidero keukens: www.tielemankeukens.nl/snaidero-keukens

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!