Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Harbour Village ‘Het Zilveren Schor’:  ultiem genieten en lekker koken aan het Veerse Meer in Zeeland

Koken aan het Veerse Meer
Genieten voor of na een heerlijke boottocht. Op het eigen terras voor de deur aan het water.
13320834_1736402603239229_4845794074573290857_o
K
ook bijvoorbeeld makkelijk een heerlijk Risotto met geitenkaas, gerookte zalm en spinazie: maak bouillon met het water en de blokjes. Fruit het uitje zachtjes uit in wat olijfolie in een kookpan met dikke bodem. Voeg de rijst toe en roer tot alle korrels een glimmend laagje hebben. Voeg een deel van de bouillon toe en laat lekker pruttelen onder af en toe roeren. Slink intussen in een andere pan de gewassen spinazie. Als de rijst droog begint te worden, steeds een nieuw deel van de bouillon toevoegen, net voordat de rijst gaar is (na ca. 20 minuten) de spinazie, de reepjes zalm en de geitenkaas erdoor roeren, nog even laten doorwarmen zodat de kaas de rijst lekker romig maakt. Lekker met gemengde sla. (ingredienten: INGREDIENTEN 4 PERSONEN:
400 gr (risotto) rijst 1 liter water
2 visbouillonblokjes
600 gr verse spinazie
200 gram zachte geitenkaas (in stukjes)
200 gram gerookte zalm (in reepjes)
1 uitje (gesnipperd)
olijfolie
Risotto_zalm en spinazie

De Tieleman-keuken van alle gemakken voorzien (BEKIJK IN DE 3D TOUR: https://www.virtuelepioniers.nl/clients/deltamakelaardij/arnemuiden_harbour_village/)
harbour-village-14_tieleman keuken_1

“Bij zo’n waanzinnig mooi project hoort uiteraard een waanzinnig mooie keuken. Voorzien van alle gemakken en innovatieve apparatuur.” Aldus directeur Jan Tieleman van Tieleman Keukens, dat al drie keer uitgeroepen is tot Beste Keukenspecialist van Nederland. Alle 78 vakantievilla’s van Harbour Village worden standaard uitgerust met een luxueuze keuken van het bekende Zuid-Hollandse familiebedrijf. In overleg met de persoonlijk adviseur kan de keuken natuurlijk geheel naar alle wensen op maat worden samengesteld.
Uiteraard kunnen de nieuwste ontwikkelingen als de Quooker Flex, Siemens Home Connect en de Bora kookveldafzuiging worden toegepast!

8205@2000 LOGO

“Het geweldige van de keukens in deze villa’s is het directe contact met buiten”

DE OMGEVING IS EEN WAAR PARELTJE VAN NATUUR EN CULTUUR
Zo beschikt het 115.000 inwoners tellende Zeeuwse eiland Walcheren zelf over de historische steden Veere, Vlissingen, Goes en Middelburg, waartoe ook Arnemuiden behoort. Ook aantrekkelijke plaatsen als Zierikzee, Brugge, Gent en het mondaine Knokke heeft u vanuit Harbour Village eenvoudig binnen handbereik.

OF NATUURLIJK LEKKER NIET KOKEN
Zeeland grossiert in heerlijkheden van veld, vee en zee. 
U kunt in Harbour Village natuurlijk ook kiezen om u te laten verwennen in het toprestaurant! Oesters, Oosterscheldekreeft, mosselen en prachtige verse vis. Het zijn slechts enkele van de Zeeuwse Zaligheden die u straks op de kaart mag verwachten in het trendy toprestaurant dat op Harbour Village het Zilveren Schor zijn deuren opent. U kunt er culinair genieten van tongstrelende à la carte gerechten of een ontspannen lunch. Van mooie wijnen en heerlijke cocktails. En van smaakvolle hapjes bij de borrel. Uiteraard hoort daar een relaxte en stijlvolle sfeer bij, met fijne muziek en leuke mensen. Alles waaraan u denkt bij een beachclub van allure, die in Ibiza niet zou misstaan. Dit wordt de nieuwe hotspot van Zeeland. En ongetwijfeld ook uw persoonlijke favoriet. Overigens nog een aardige tip: laat hier straks een luxe picknickmand voor u en uw vrienden vullen, om mee te nemen op de boot. Zo kunt u ook op het water genieten van verrukkelijke culinaire hoogstandjes…

Ook een eigen watervilla? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging op locatie: https://www.harbourvillage.nl/aanmelden-bezichtiging/

http://www.tielemankeukens.nl/actuele-projecten/105/arnemuiden–harbour-village-het-zilveren-schor.html

 

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!