Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Bij Tieleman bent u altijd KONING! …om dit te benadrukken vieren we tot en met 30 juni 2017 de KLANTisKONING Maanden op hét kookeiland van Nederland! Daarbij bestaan wij in 2017 als familiebedrijf alweer 55 jaar! EN zijn wij trots om te mogen melden dat wij voor de 6de keer op rij is verkozen tot Beste KeukenWinkel van Nederland door klanten op Opiness.nl (voorheen Wugly.nl, de onafhankelijke reviewsite van Retail Nederland) met een 8,6 uit meer dan 1.500 beoordelingen…dus…..wéér voldoende redenen voor een feestje.
Dit betekent groots KEUKENVOORDEEL en nog veel meer keukenfeest! 

Naast onze vaste kwaliteit, service en zekerheid ontvangt u vele andere voordelen. Onze traktatie aan u:
1)    Een hele grote keukenverrassing bij aanschaf van uw Tieleman-keuken *
2)    Een (h)eerlijk kookcadeau van hét kookeiland van Nederland bij aanschaf van uw Tieleman-keuken*
3)    EXTRA acties van onze leveranciers*

*    Vraag naar de voorwaarden bij één van onze keukenadviseurs

banner_klantiskoning_1
Kom naar onze unieke keukenshowroom of  maak gemakkelijk een vrijblijvende afspraak met één van onze deskundige keukenadviseurs en profiteer direct mee.  Beleef alvast online onze unieke keukenbeleving met meer dan 70 keukens, lunchroom, (kinder)Bioscoop, LivingWall, Playstations en nog veel meer…

Palmares Tieleman Keukens:

2003   uitgeroepen tot ‘Beste Keukenzaak van Nederland’  (CBW)
2004   uitgeroepen tot ‘Beste Keukenzaak van Nederland’  (CBW)
2009   uitgeroepen tot ‘Beste Keukenzaak van Nederland’  (KIM)
2010   ontvanger Warme Douche (TROSRadar)
2011   Beste Zelfstandige Winkel van Nederland (ING Retailprijs)
2012   50-jarig Jubileum Familiebedrijf Tieleman
2012   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2012   Financieel gezond (groene vlag van Graydon, AA-status)
2013   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2013   Financieel gezond (groene vlag van Graydon) 
2013   Beste Familiebedrijf van West Nederland (NCFB)
2014   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2014   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2014   Beste Familiebedrijf van Goeree-Overflakkee (EilandenNieuws)
2015   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2015   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2016   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl, 8,7 uit meer dan 1.400 reviews)
2016   Winnaar Nationale Business Succes Award Keukenbranche 2016
2017   55-jarig Jubileum Familiebedrijf Tieleman
2017   Opiness Topwinkel (8,6 uit meer dan 1.500 reviews)

Tieleman Keukens is ook uw specialist voor uw keukenrenovatie en/of uw bijkeuken.

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!