Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Bij Tieleman bent U altijd KONING! …om dit te benadrukken vieren we tot en met 30 juni 2016 de KLANTisKONING Maanden op hét kookeiland van Nederland! Dit betekent groots KEUKENVOORDEEL en nog veel meer keukenfeest! 

Hierbij zijn wij trots om te melden dat wij winnaar zijn geworden van de ‘Nationale Business Succes Award Keukenbranche 2016’ ! Én dat Tieleman Keukens tevens voor de 5de keer op rij is verkozen tot Beste KeukenWinkel van Nederland door klanten op Wugly.nl (de onafhankelijke reviewsite van Retail Nederland) met een 8,7 uit meer dan 1.300 beoordelingen…dus…..wéér voldoende redenen voor een feestje.

Naast onze vaste kwaliteit, service en zekerheid ontvangt u vele andere voordelen. Onze traktatie aan u:
1)    Een hele grote keukenverrassing bij aanschaf van uw Tieleman-keuken *
2)    Een (h)eerlijk kookcadeau van hét kookeiland van Nederland bij aanschaf van uw Tieleman-keuken*
3)    EXTRA acties van onze leveranciers bij uw persoonlijke keukenadviseur.
a)    Keukenmeubelen:  de duurste Keller keukenkast voor de 1/2 bij aanschaf van uw Tieleman-keuken* 
b)    Keukenmeubelen:  Italiaanse keukenkast cadeau (!) bij aanschaf van uw Tieleman-keuken*
c)     MIELE:        bij 5 MIELE inbouwapparaten veel voordeel
d)    SIEMENS:  bij 4 StudioLine keukenapparaten veel voordeel *
e)    Arte graniet (kleur Nuit Blue (Suede)) speciale aanbieding bij Tieleman*
f)     Dekker aanrechtbladen:  lente actie met composieten aanrechtbladen*

*    Vraag naar de voorwaarden bij één van onze keukenadviseurs

Kom naar onze unieke keukenshowroom of  maak gemakkelijk een vrijblijvende afspraak met één van onze deskundige keukenadviseurs en profiteer direct mee.  Beleef alvast online onze unieke keukenbeleving met meer dan 70 keukens, lunchroom, (kinder)Bioscoop, LivingWall, Playstations en nog veel meer…

Palmares Tieleman Keukens:

2003  uitgeroepen tot ‘Beste Keukenzaak van Nederland’  (CBW)
2004  uitgeroepen tot ‘Beste Keukenzaak van Nederland’  (CBW)
2009   uitgeroepen tot ‘Beste Keukenzaak van Nederland’  (KIM)
2010   ontvanger Warme Douche (TROSRadar)
2011   Beste Zelfstandige Winkel van Nederland (ING Retailprijs)
2012   50-jarig Jubileum
2012   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2012   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2013   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2013   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2013   Beste Familiebedrijf van West Nederland (NCFB)
2014   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2014   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2014   Beste Familiebedrijf van Goeree-Overflakkee 2014 (EilandenNieuws)
2015   Beste KeukenWinkel van Nederland (8,7 uit 1.200 reviews)
2015   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2016   Beste KeukenWinkel van Nederland (8,7 uit > 1.300 reviews)
2016   Winnaar Nationale Business Succes Award Keukenbranche 2016

Tieleman Keukens is ook uw specialist voor uw keukenrenovatie en/of uw bijkeuken.

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!