Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

De Parel van Delta wordt gebouwd op de mooiste locatie van Middelharnis. Direct aan de gezellige haven van Middelharnis en midden in het historische centrum. Een juweel aan de haven van Middelharnis!

In totaal worden er 17 riante appartementen en 3 rijkelijke penthouses gebouwd, variërend in grootte van circa 102 m2 tot 275 m2. De appartementen zullen van alle gemakken worden voorzien en ook is aandacht besteed aan de buitenruimtes. Zo heeft ieder appartement één of meer zonnig gelegen terras(sen). Onder het gebouw komt een parkeergarage, zodat ieder appartement ten minste één privé parkeerplaats heeft. Vanuit de parkeergarage zijn de appartementen via twee liften te bereiken.

Het unieke aan deze mooie appartementen zijn de verschillende indelingen. De appartementen zijn niet identiek aan elkaar en kunnen gezien worden als een verzameling van meerdere individuele gebouwen. Omdat de Parel van Delta wordt gebouwd op een unieke locatie, is wel nagedacht over de stijl van de appartementen. Er komen karakteristieke en klassieke elementen terug in de appartementen die een knipoog geven aan het verleden. Het uitzicht vanuit de appartementen is meer dan mooi te noemen! Alle appartementen kijken uit op de pittoreske jachthaven.

Meer informatie over het project is te vinden op: Parel van Delta Middelharnis

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!