Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

WOON & LIFESTYLE BEURS op Goeree-Overflakkee!

25 en 26 oktober in Middelharnis

MIDDELHARNIS  – Al sinds jaar en dag staat de maand oktober in het teken van wonen. Na het succes van vorige jaren organiseert Tieleman Keukens alweer voor de 11de keer de
Tieleman Woon & Lifestyle beurs op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober.

Dit betekent meer dan 20 stands, vele culinaire hoogstandjes, kookdemonstraties, wijnproeverijen, wonen & lifestyle, leuke acties en een bioscoop, speelruimtes plus Playstations voor de kids.

(KOOK)DEMO’S & PROEVERIJEN
Als echt hoogtepunt van de beurs komt op zaterdag 26 oktober niemand minder dan meester patissier en meester boulanger Robèrt van Beckhoven in samenwerking met KitchenAid. De overige (kook)demo’s en proeverijen zijn op beide beursdagen van Siemens, Atag, Bora, Novy, Agnes Cuisine,
Tea Tag en WijnenWereld.

INTERIEUR & ADVIES
Het StylingHuys (uit Brielle) zal met twee dames gedurende de beurs één uur gratis interieuradvies aanbieden (let op: op afspraak en vol = vol). Daarbij kunt u terecht voor al uw vragen over vloeren (Melaard Parket), gordijnen en behang (Bechthum) en natuurlijk keukens.

(NIEUWBOUW)WONINGEN
Heeft u een OpenHuizenDag gemist? Geen probleem! Op de Woon & Lifestyle beurs vindt u ook een groot aanbod in (nieuwbouw)woningen op Goeree-Overflakkee e.o. via Estate Invest, Huis van Jansen, Bloemfontein en Van Rossum Makelaardij.

LIFESTYLE
Er is ook dit jaar bewust gekozen voor een vernieuwde insteek. Meer verscheidenheid aan producten zoals kleding (Crystal Sands), sieraden en klokken (Keuvelaar), tassen en sjaals (Puur Geluk), wijnglazen (Meaningful Presents) en auto’s (Auto Wust, Mercedes).

Het wordt dus weer veel proeven, genieten en beleven, er is voor ieder wat wils. U kunt tevens genieten bij lunchroom Werelds InSide, de kinderen kunnen zich prima vermaken en er is live muziek! Kortom, u komt toch ook? Parkeren en entree zijn gratis.

Kijk voor meer informatie en alle deelnemende bedrijven op www.tielemankeukens.nl

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!