Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

52ste EDITIE PAASSHOW TIELEMAN KEUKENS & KNÖPS AUTOMOTIONS WEER SUCCESVOL

MIDDELHARNIS,  APRIL 2019 – Tieleman Keukens en Knöps Automotions blikken uiterst tevreden terug op de recentelijk georganiseerde Paasshow. De ‘grootste’ keuken- en autoshow van Zuidwest Nederland, in combinatie met een enerverende consumentenbeurs, heeft geresulteerd in ruim 1.250 bezoekers. Met het prachtige weer, zeker een mooi resultaat.

TRADIONEEL CONCEPT MET JAARLIJKS VERNIEUWEND JASJE
Middelharnis stond dit weekeinde weer glansrijk in de schijnwerpers. Ondanks de wat minder drukke dagen kan de show wederom als geslaagd worden bestempeld. Niet alleen de inwoners van Goeree-Overflakkee en haar omliggende eilanden wisten de weg naar Middelharnis te vinden, maar consumenten uit het gehele land (o.a. Hoorn, Roggel, Soest, Amsterdam) togen naar het ‘centrum’ van Goeree-Overflakkee. Het gezamenlijke concept blijft gewoon hét spreekwoordelijke schot in de roos. Een compleet dagje uit voor het hele gezin. Maar wel elk jaar anders qua invulling van de consumentenbeurs.
Op marketinggebied zijn de uitnodiging (80.000 exemplaren!) en driehoeksborden de pijlers geweest. De show is ook landelijk via televisie- en internetcampagnes kenbaar gemaakt.

CONSUMENTENBEURS
Ook de vele standhouders op de consumentenbeurs zijn content over de organisatie en het verloop tijdens de showdagen. Naast auto’s en keukens was er een ruimschoots aanbod in o.a. interieur, mode, lekkernijen, fietsen en elektronica. Allen ondernemers met een lokale achtergrond, dus kwaliteit en zekerheid is gewaarborgd. Goeree-Overflakkee is wederom verder op de kaart gezet en dat is belangrijk.

De Paasshow 2020 staat gepland op zaterdag 11 en maandag 13 april 2020.

www.tielemankeukens.nl/

Foto’s Hans Villerius

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!