Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Een keuken is geen product wat je elke dag koopt, ook in 2014 zal dit niet veranderen. Wat wel veranderd, is de beleving en denkwijze tijdens de aankoop. De keuken is uitgegroeid tot een persoonlijk en uniek verlengstuk van uw levensstijl en het hart van uw woning waarbij ook emoties een rol spelen. De aankoop van een keuken heeft in de meeste gevallen een oriëntatiefase en beslissingsfase. In de oriëntatie wordt de stijl, kleur, materialen, indeling, keukenapparatuur bepaald aan de hand van de persoonlijke en budget. Een keuken moet immers zo’n 15 jaar mee gaan, dus is het een weloverwogen beslissing. Bij een dergelijke aankoop komt ook de keuze voor kwalitatief hoogstaande producten aan de orde. Of u kiest voor mindere kwaliteit en lagere prijs, met eventueel bijkomende problemen (service) en kortere levensduur.

Meer en meer consumenten kiezen (gelukkig) in deze tijd voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en (financiële) zekerheid. Eenmalige aanbiedingen, stuntacties, gratis montage en een daling van duizenden euro’s in enkele minuten zijn niet meer geloofwaardig. Deze praktijken hebben helaas wel de keukenbranche in een negatief daglicht gesteld, tot vandaag de dag. D

De keuken moet geheel naar wens zijn, compleet zonder beschadigingen en met zekerheid geleverd worden en uiteindelijk perfect gemonteerd. Na de montage wil men graag ook nog terecht kunnen voor vragen, eventuele aanpassingen, servicepunten.

 

De keuze in keukenshowroom, keukenleverancier en keukenmerk heeft weldegelijk invloed op de kwaliteit, betrouwbaarheid, service en (financiële) zekerheid.

Lees verder op:  www.tielemankeukens.nl/kiezen-voor-kwaliteit en bekijk ook de submenu’s aan de linkerkant.

Het kopen van een keuken moet een feest zijn! ook nog na 30 jaar!

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!