Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Landelijke luxe handgemaakte houten (eiken) Tieleman-keuken en interieur in Dordrecht (Zuid-Holland) in de kleur smoked oil (donkere uitvoering).

Deze Tieleman-keuken met luxe en rijke uitstraling is geplaatst door de eigen keukenmonteurs in Dordrecht (Zuid-Holland).

Deze robuuste keuken (model Chelsea) in de kleur smoked oil (eikenhout) wordt gekenmerkt door de natuurlijke look&feel met letterlijk noesten en houtcontouren in de keukendeuren. De keuken wordt helemaal compleet gemaakt door de samenvoeging met het interieur. Ook de kastenwanden zijn in de zelfde stijl en van dezelfde materialen. De mooie wijnklimaatkast, de prachtige stenen schouw en de TV uit de stol in het kookeiland zijn ware eyecatchers. De woonkeuken is van alle gemakken voorzien en is ontworpen om echt heerlijk in te kunnen leven (zie ook de film hieronder).

De klant van Tieleman is erg tevreden, bekijk deze review op youtube: 1 groot feest:  www.youtube.com/watch?v=sdkPhnsYTwM

Nog meer geplaatste keukens van Tieleman op: www.tielemankeukens.nl/geplaatste-keukens  en bekijk het keukenboek geplaatste Tieleman-keukens via: www.tielemankeukens.nl/pdf/Tieleman-keukenboek.pdf  Bekijk nog meer op maat gemaakte houten en klassieke keukens via:  www.tielemankeukens.nl/handgemaakte-keukens  

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!