Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

ATAG toont al 70 jaar haar passie voor koken in de vorm van kwalitatieve keukenapparatuur. Alles draait om koken bij ATAG. De zin ‘We love to cook’ past daarom perfect bij Atag! Passie voor koken en passie voor kwaliteit, dat is waar het bij ATAG allemaal om gaat.

Om de passie voor koken nog beter over te brengen, is ATAG dit najaar te zien in het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’. In het programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ zorgen de vtwonen stylisten voor een make-over waardoor bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. Lekker wonen en leven in je eigen huis gaat natuurlijk samen met een goede keuken waarin je de lekkerste gerechten kunt bereiden. Met het programma ‘Weer verliefd op je huis’ geven ATAG en vtwonen de kijker inspiratie. Inspiratie hoe een keuken ingericht kan worden om een heerlijke maaltijd op tafel te kunnen zetten.

Wij als dealer van ATAG vinden deze samenwerking natuurlijk super leuk! Hoe gaaf is het om als leverancier van keukenapparatuur de liefde en passie over te brengen aan het grote publiek. De juiste keuze voor goede apparatuur levert veel kook en keukenplezier op.

In de eerste aflevering die te zien was op zondag 22 september, kregen Bart en Marieke hun woonkamer niet sfeervol en gezellig. De meubels hebben overal gestaan en ze kregen maar niet de juiste indeling. Zelfs een grote verbouwing zoals een nieuwe keuken hebben ze over nagedacht. Bekijk hier voor welke apparatuur van ATAG woon-styliste Franse heeft gekozen in de zwarte keuken van Bart en Marieke.

Het programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ is wekelijks op zondag te zien op SBS6 om 19.00 uur.

Meer informatie over Atag keukenapparatuur:  www.tielemankeukens.nl/atag-keukenapparatuur

ATAG-Hood-In-Hob-Inductie-kookplaat-met-afzuiging_Tieleman Keukens_1

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!