Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

KitchenAid is al meer dan 100 jaar een bekend gezicht in de keukenwereld. De naam en het merk KitchenAid is ontstaan toen in 1919 de eerste mixer op de markt kwam. Tijdens een presentatie van de mixer werd er gesproken over ‘het keukenhulpje’, wat in het Engels kitchen aid is. Door de jaren heen heeft KitchenAid zich laten inspireren door de beroepswereld en zijn er inmiddels diverse innovatieve oplossingen voor de fijnproevers en koks ontstaan.

Keukenapparatuur van KitchenAid
KitchenAid apparaten zien we terug in de thuiskeukens, maar ook zeker in de professionele keuken. De eerste mixer met het opvallende design is niet meer weg te denken uit de wereld van de keukenapparatuur. Maar KitchenAid heeft meer dan alleen een mixer. Naast de kleine huishoudapparaten zoals kookapparaten, blenders, staafmixers, broodroosters, handmixers etc. heeft KitchenAid ook diverse inbouwapparaten.

De inbouwapparaten die KitchenAid onder andere verkoopt zijn ovens, stoomovens, magnetrons, kookplaten, afzuigkappen, koelkasten, vaatwassers, shockfreezers, vacuümlades, ijsblokmachines, koffiemachines en warmhoudlades. Meer dan alleen mixer!

De kleine huishoudapparaten hebben een stijlvol design die eigenlijk te mooi zijn om op te bergen. Daarom zie je bij veel mensen toch wel de kleine apparaten op het aanrecht staan. Zoals de Artisan KitchenAid mixer, dit is een echte eye catcher in de keuken die gewoon gezien mag worden. Maar ook de blender en broodrooster staan perfect op het werkblad.

Nieuw design inbouwapparaten
Zoals ieder merk, blijft ook KitchenAid vernieuwen. Zo is er in 2013 een heel nieuw assortiment kleine en grote huishoudapparaten op de markt gebracht. Apparaten met uitstekende bewaaromstandigheden die in iedere keuken geïnstalleerd kunnen worden.

Stilstand is achteruitgang, zo dacht KitchenAid. Daarom hebben de huishoudapparaten in 2015 een geheel nieuwe look gekregen. Met oog voor detail, kwaliteit en vakmanschap zijn de huishoudapparaten gerestyled met behoud van alle professionele prestaties. Op verschillende punten zijn de apparaten veranderd.

Rood medaillon
Oog voor detail is bij KitchenAid altijd al heel belangrijk geweest. Een mooi detail wat verwerkt is in de inbouwapparaten is het rode medaillon. Het rode medaillon is verwerkt op de handgrepen met daarin het KitchenAid-logo gegraveerd en het jaar waarin het merk op de markt kwam (1919).

Oppervlakken met textuur
Met de vernieuwde handgrepen heb je voortaan meer grip. Dit komt doordat de handgrepen voorzien zijn van een visgraat, wat tevens ook een unieke uitstraling geeft. Het zijn de kleine details die het grote verschil maken.

Grote glasfronten
KitchenAid heeft het glaspaneel van de ovendeur groter gemaakt en geaccentueerd met een chroomrand. Perfect om dus te zien of die heerlijke taart al bijna klaar is om uit de oven te halen.

Hoogwaardige materialen
Zoals we wel eens zeggen kleren maken de man, zo zorgt de combinatie van zorgvuldig gekozen materialen het perfecte ontwerp. Zo zijn de knoppen van de huishoudelijke toestellen echt van nu; chroom, industriële look van geborsteld staal, een vleugje rood glazuur en natuurlijk ook het visgraatmotiefje voor een stevige grip.

Witte navigatie-interface
Met het nieuwe witte navigatie-display zijn de opties altijd duidelijk leesbaar. Niet alleen is het duidelijk, maar het oogt ook modern.

Logo in reliëf
Waar vroeger de huidhoudapparaten een metalen logo hadden, worden merknamen tegenwoordig netjes in het apparaat gegraveerd. KitchenAid geeft een knipoog naar vroeger en maakt gebruik van een stijlvol plaatje met het KitchenAid-logo in reliëf.

 

Hoewel KitchenAid bekend is geworden door de Artisan mixer, zijn ook de grote huishoudapparaten steeds populairder. Meer weten of zien van KitchenAid? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!