Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

De meeste mensen denken als eerste aan een kleur als ze nadenken over hun nieuwe droomkeuken. De kleur bepaalt in belangrijke mate de uitstraling en sfeer van de keuken en moet passen in het totaalplaatje van de woning en het interieur. De populairste kleur keuken is wit. Natuurlijk matcht een witte keuken gemakkelijk met andere kleuren en past een witte keuken in ieder interieur.

Een populaire nieuwe trend is een verschillende kleuren in de keuken of kleuraccenten. Ook de materialen van de keukenfronten speelt hierin een belangrijke rol. De kleur van het aanrechtblad moet ten slotte ook ‘matchen’ bij het geheel.

Bij de kleurbepaling is de lichtval in de keuken ook een belangrijk aandachtspunt waar rekening mee gehouden moet worden om uiteindelijk teleurstelling te voorkomen. Kleur bepalen kan het beste gedaan worden in een keukenshowroom met ruime ‘monsterruimte’ en grote voorbeelden van materialen. Een goede keukenadviseur begeleidt op de juiste manier de uiteindelijke wensen in een tekening waarop het totaalbeeld te zien is. Een LivingWall (scherm van 3 bij 4 meter) in de showroom is de ultieme beleving van uw toekomstige nieuwe keuken.

 

Zie ook www.tielemankeukens.nl/gekleurde-keukens

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!