Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Carte Blanche II (Rockanje) en Villahof Oostvoorne: wonen in de prachtige natuur vlakbij de zee. Twee prachtige nieuwbouwprojecten van Truijers Vastgoed in fijne samenwerking met Tieleman Keukens.

Carte Blanche IIRockanje  6 royale bouwkavels voor vrijstaande landhuizen.
Kavelafmetingen vanaf 1.140 m2 tot 1.915 m2
Kavelprijzen al vanaf € 299.500,- vrij op naam.
Locatie: Heveringseweg / Rietdijk

Kassen verdwijnen en villa’s verschijnen. In het buitengebied van Westvoorne is het zeer aantrekkelijk wonen. Door de transformatie van deze toplocatie naar woningbouw ontstaat een nieuwe plek aan de rand van Oostvoorne om slechts zes exclusieve villa’s te realiseren.

In het buitengebied van Westvoorne is het zeer aantrekkelijk wonen. Door de transformatie van deze toplocatie naar woningbouw ontstaat een nieuwe plek aan de rand van Oostvoorne om slechts zes exclusieve villa’s te realiseren.

Zoals bij fase I krijgen alle kopers ook nu weer “Carte Blanche” om hun specifieke woonwensen volledig naar eigen inzicht te kunnen realiseren. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een sfeervolle rietgedekte woonboerderij, een statig landhuis of een moderne villa, uw droomhuis in deze natuurlijke omgeving kan werkelijkheid worden.

 

Villahof Oostvoorne

Noordweg Oostvoorne
6 vrijstaande Hofvilla’s
Kavelafmetingen vanaf 662 m2 tot 1042 m2
Inschrijven is al mogelijk.

In de dorpskern van Oostvoorne worden achter het luxe bebouwingslint van de Noordweg, zes vrijstaande Hofvilla’s gerealiseerd. Verkoopinformatie:  De verkoop start binnenkort.  U kunt zich nu al aanmelden en alvast een optie nemen op één van de zes Hofvilla’s. Vul hiervoor het contactformulier op deze site in, of neem geheel vrijblijvend contact op via 0181-850334 voor het maken van een afspraak.

De oppervlakte van het bouwkavel kan nog geheel naar uw wens worden aangepast. Het plangebied wordt ontsloten middels een royale oprijlaan die aansluit op de Noordweg. Vanuit de ligging in het centrum zijn de winkels, de scholen en alle andere denkbare voorzieningen die dit welvarende dorp rijk is op loopafstand te bereiken. Door de woningen vanuit een “hofjesstructuur” te realiseren, ontstaat op deze bijzondere plek een in intieme woonomgeving waar wij u alle mogelijkheden bieden om uw eigen woonwensen te realiseren.

Architectenbureau Ziggurat uit Heenvliet heeft speciaal voor deze locatie een luxe Hofvilla met een natuurlijke uitstraling ontworpen. Deze energiezuinige woning is standaard voorzien van een royale leefruimte op de begane grond, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een zeer ruime zolder. Uiteraard is het woonprogramma geheel naar uw eigen woonwensen aan te passen. Ook aan de variant met een levensloop bestendig woonprogramma of een praktijkruimte op de begane grond is gedacht! De keukens van Tieleman zijn in vele opstellingen en materialen mogelijk, hieronder vindt u een aantal mogelijke keukenopstellingen.

Tieleman Keukens is de aangewezen keukenleveranciers in nauwe en prettige samenwerking met Truijers Vastgoed. Kijk snel op http://truijersvastgoed.nl/

Een afspraak maken bij Tieleman Keukens?

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!