Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Voor in uw agenda:  op vrijdag 30 oktober 2015 (vanaf 13.30 uur) is Caspar Bürgi (TV-kok dagelijks te zien op RTL4) te gast bij Tieleman Keukens. Op de jaarlijkse Woonbeurs, die de Zuid-Hollandse keukenspecialist organiseert met vele woonpartners, zal Caspar Bürgi de nieuwste keukenapparaten van ATAG demonstreren.

Meer informatie over alle ATAG keukenapparatuur vindt u hier: www.tielemankeukens.nl/atag-keukenapparatuur

Het begin van iets moois

Een tv-kok moet tijdens live televisie kunnen vertrouwen op betrouwbare apparatuur. En daarom is de samenwerking tussen ATAG en Caspar Bürgi eigenlijk voor de hand liggend. Caspar zal bij Koffietijd te bewonderen zijn terwijl hij prachtige en smaakvolle gerechten bereidt met ATAG kookapparatuur. Als kookliefhebber kunt u in de toekomst nog veel meer verwachten van deze krachtenbundeling. Tijdens een fotoshoot spraken we uitgebreid met Caspar. Hieronder vindt u een impressie van deze shoot en enkele quotes van hem.

Een man en z’n keuken

“Ik zie een opvallende trend. ‘De man’ voelt zich steeds meer op zijn gemak in de keuken. Dat betekent dat apparatuur ook sterk en robuust moet zijn. Het oergevoel heeft zijn intrede gemaakt in de Nederlandse keuken. Een man moet denken: “ik heb nu een Fusion Volcano wokbrander, daarmee kan ik alles in de fik steken wat ik wil.” Exact die sfeer moet een keuken uitstralen.”

ATAG is kwaliteit

“Ik ben Zwitser, dus ik hou van degelijke producten en van innovatie. Spullen die lang meegaan en die gewoon goed werken. ATAG heeft dat allemaal in huis. Ik vind het cool om mij aan zo’n merk te verbinden… Het is Nederlands en juist daardoor zó waardevol. Zwitsers kopen als het even kan Zwitserse producten. Daar moeten we in Nederland ook naar toe. Trots zijn op Dutch Design. Nederlandse producten doen echt niet onder voor de befaamde Duitse degelijkheid. 

Interactie met kookliefhebbers

“Mensen vinden het mooi als ik ze tips geef. Hoe kan het makkelijker, hoe kan ik dat sneller bereiden, hoe kan ik het leuk aankleden, hoe wordt de smaak beter? Als ik dat soort vragen met enkele simpele tips kan ondervangen, dan is dat natuurlijk geweldig! Ik krijg dan te horen: “Oh werkt dat zo? Dat valt eigenlijk best mee!” Het heeft niets mystieks en dat is prima.”

Meer informatie over de Tieleman Woonbeurs kunt vanaf volgende week op ons blog vinden.

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!