Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

De bakovens van Siemens zijn voorzien van innovatieve functies die je veel tijd en moeite besparen. Inbouwbakovens van Siemens bieden een innovatieve techniek en stijlvol design, in een hoge kast of onder het werkblad. Combineer uw droomkeuken met innovatieve compactapparaten van Siemens: om te beginnen met de juiste bakoven. Als voorbeeld nemen we hier de Siemens HB331E2:

Siemens HB331E2 inbouw bakoven

Deze universele bakoven van Siemens heeft vijf verwarmingssystemen: 3D hetelucht, boven- en onderwarmte, onderwarmte, circulatiegrillen en vario-grootvlakgrill. Met deze oven kun je ook snel voorverwarmen. De temperatuur is nauwkeurig te regelen van 50 tot 270 graden, de elektronische klok regelt de rest. De oven heeft ook een kinderbeveiliging en geforceerde koeling met naventilatie.

Bediening

De oven beschikt over een inhangrooster waarmee de bakplaten eenvoudig in te schuiven zijn. De knoppen zijn handig in het midden geplaatst en zo ook de elektronische klok. Ook beschikt de oven natuurlijk over een heldere binnenverlichting.

Reiniging

Dankzij de bruine binnenkant en vooral de gladde ovenwanden, is het reinigen geen enkel probleem. Ook de glazen binnendeur maakt schoonmaken tot een fluitje van een cent. De ovendeur is ook nog eens volledig afneembaar.

Vijf verwarmingssystemen

– 3D hetelucht: voor de perfecte warmte-spreiding om gelijkmatig te garen en te bruinen op alle niveaus.
– Boven- en onderwarmte: de traditionele manier van bakken en braden.
– Onderwarmte: om krokante bodems te krijgen.
– Circulatie grillen: om grote stukken vlees zoals kalkoen, eend en kip te bereiden.
– Vario-grootvlakgrill: voor het grillen van ‘plat’ vlees.
Bron: www.siemens.com

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!