Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Goeree-Overflakkee, 25 en 26 oktober 2013  –   Vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober organiseren vele verschillende ondernemers uit de regio een grote Woonbeurs bij Tieleman Keukens aan de Korendreef 15 te Middelharnis.

Gezelligheid, inspiratie, eten, drinken, acties, kookdemonstraties en nog veel meer!
Alweer voor de 5de keer vanuit Middelharnis staan dit jaar sfeer, wooninspiratie en genieten centraal. Er is gekozen voor een nog grotere Woonbeurs in samenwerking met nog meer verschillende bedrijven van Goeree-Overflakkee en omstreken.
Er is voor ieder wat wils op het gebied van wonen als interieuradvies (Interieur Paauwe, Studio Architecture, Pol Passend Wonen), vloeradvies (Melaard Parket), tuinadvies (Voogd Hoveniers), advies bij een nieuw te bouwen woning (Bloemfontein), nieuwbouwwoningen (Dock187, Hart van West), hypotheekadvies (De Vogel Adviesgroep), financieel advies (Rabobank Goeree-Overflakkee), kookadvies (Miele Nederland (nieuwe lijn (!), ATAG Nederland), Wijnadvies (WijnenWereld), wonen en verf keukenaccessoires (Bechthum), gezondheid (Forever), kunst (Lily Dee), wintersport (Skichalets.nl) en uiteraard keukenadvies (Tieleman Keukens).

Ook uw kinderen zijn van harte welkom, zij worden vermaakt in de bioscoop, in het Playstation centre en in de speelhoeken. Miele Nederland demonstreert zaterdag de nieuwe lijn met touch bediening (!), ATAG komt bakken met de bakbar (vrijdag) en u kunt bij Werelds In-Side Lunchroom terecht voor een lekkere lunch. Kika zal haar beren en spaarpotten aanbieden voor het goede doel, tevens kunt u ouderwets ‘enveloppen trekken’.

Al met al een enorm aanbod van hoog niveau. Laat u verrassen op de Jubileum Woonbeurs 2013! Aankomende weekend bent u van harte welkom bij Tieleman Keukens. De beurs begint vrijdag om 13.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Zaterdag is de aanvang om 09.30 uur tot 17.00 uur.

Zeer veel actie t/m 31 oktober
Tieleman zou Tieleman niet zijn als ze niet groot zouden uitpakken op het gebied van acties. Keukenkopers worden naast de vaste kwaliteit en service in de watten gelegd met een lunch, grote keukenverrassing, kookcadeaus, nu nog 15% voordeel op montage en kans op een compleet verzorgde skichalet vakantie voor 4 personen (!). Via de leveranciers zijn er nog meer extra acties, kijk snel op www.tielemankeukens.nl/woonmaandenbijtielemankeukens

Meer informatie over al onze partners:  www.tielemankeukens.nl/tieleman-woonbeurs

 

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!