Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

De knop omzetten, de hendel omhalen, een knopje aantippen (touch) of via infrarood het water laten lopen. In een wereld als de onze is het zo goed als vanzelfsprekend dat water uit de kraan komt en het liefst zo simpel en snel mogelijk. Er zijn vele verschillende soorten, maten, merken keukenkranen. Maar welke past het beste bij u, bij uw keuken en bij uw keukenwensen. Design en gebruikersgemak zijn dus bepalend in uw keuze.

Trends in ‘keukenkraanland’ zijn overduidelijk de 3-in-1 keukenkranen, waarbij warm, koud en kokend water uit 1 kraan komen (als bijvoorbeeld de Quooker of Grohe Red). Daarbij komen er steeds meer ‘touch’ varianten op de markt. Keukenkranen met uittrekbare handdouche zijn ook nog steeds razend populair.

De adviseurs van Tieleman Keukens helpen u graag bij de perfecte keuze. Het assortiment van Tieleman is oneindig, zelfs in de grote Waterstraat kunnen niet alle mogelijkheden getoond worden. Kom snel eens een kijkje nemen:  www.tielemankeukens.nl/dagje-keukens-bij-tieleman

Lees ook: www.tielemankeukens.nl/keuken-kranen

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!