Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Wauw! De nieuwe lijn van Quooker is uit en wel een hele gave zwarte lijn. Deze zwarte kokendwaterkraan past perfect in de donkere interieurs die we steeds vaker tegenkomen. Een zwarte kraan geeft een totaal andere look dan bijvoorbeeld een RVS kraan of een chroom kraan.

Nieuwe look
De nieuwe zwarte Quooker kraan is perfect te combineren met bijvoorbeeld beton of een sobere look. Rijke materialen zoals zwart marmer, graniet en messing gaan ook heel goed samen met een zwarte kraan. Quooker brengt de eerste zwarte kokendwaterkraan ter wereld op de markt en haakt hiermee in op de hedendaagse designtrend.

Quooker zwart is de naam van de gehele nieuwe Quooker lijn met zwarte finish. De complete lijn bestaat uit een zwarte Fusion Square en Fusion Round (een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop). Aan de vertrouwde voordelen van de Quooker kranen is niks veranderd. Ze zijn energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdsbesparend. De mengkraan en kokendwaterkraan in één wisselt direct van koud naar kokend water en andersom.

Ook het zeeppompje is verkrijgbare in deze zwarte kleur. De reservoirs waar uit gekozen kan worden zijn de Pro3 of een Combi of Combi+. Op de website van Quooker zijn de verschillende in reservoirs duidelijk te vergelijken.

Meer informatie over deze nieuwe zwarte lijn van Quooker of direct een Quooker zwart kopen? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar. Maak direct een afspraak!

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!