Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres
Tieleman Keukens zette in Huize Eresloo in Eersel haar volledige expertise in. Het Zuid-Hollandse familiebedrijf monteerde in de 27 appartementen compacte en praktische Tieleman-keukens. De grote, centrale keuken in ‘het huis’ omvat niet alleen veel werk- en kastruimte maar ook twee grote inductieplaten en twee professionele vaatwassers.
 
Projectleider Bas den Besten: “We staan bekend om onze uitstekende kennis van zaken, kwaliteit en service. Die komt al tot uiting in het overleg met binnenhuisarchitect en aannemer. We hebben een eigen logistiek centrum, werkplaats en een eigen team vakkundige monteurs. In goed overleg met alle partijen gaan we aan de slag. Kortom we nemen de opdrachtgever over de volle breedte de zorg uit handen.” Hij wijst op de constructie die is toegepast aan de onderzijde van de afzuigkappen in de grote keuken. “Een noviteit uit eigen koker, die bijdraagt aan een optimaal gebruik en aan de uitstraling van de gehele keuken. Het samenwerken met Tieleman Keukens en het eindresultaat werd ervaren als een ‘feest’ en daar doen we het uiteindelijk voor.”  
 
Tieleman Keukens is een bedrijf dat al ruim 55 jaar ervaring heeft op het gebied van kwaliteitskeukens. Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van de klant. Naast de particuliere markt worden ook veel aannemers​,​ projectontwikkelaars​, woningcorporaties, vakantieparken en zorginstellingen​ tot de klantenkring gerekend. Dat die opdrachtgevers met een gerust hart ​hun beroep kunnen doen op Tiel​e​man Keukens blijkt uit het eindresultaat bij Huize Eresloo en andere woonlocaties met intensieve zorg van Compartijn.
Ontdek ook de mogelijkheden van Tieleman Keukens:  www.tielemankeukens.nl/projectkeukens-tieleman
De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!