Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres
Geïnteresseerd in een Italiaanse keuken? Dan is Snaidero een verstandige keuze, dit is het populairste Italiaanse keukenmerk. Dit keukenmerk heeft een uitgebreide en exclusieve collectie keukens van ontwerpers als Paolo Pininfarina, Lucci & Orlandini en Giovanni Offredi. De keukens zijn zo goed ontworpen, dat ze niet gevoelig zijn voor trends of mode.
De missie van Snaidero is om duurzame, tijdloze keukens te ontwerpen. Zelfs jaren na plaatsing moet een keuken er actueel en nieuw uitzien. Snaidero keukens zijn geen foliekeukens en zijn van allerlei gemakken voorzien. Het motto van Snaidero is ‘Cucine per la Vita’, oftewel ‘keukens voor het leven’.

De Italiaanse keukens zien er stijlvol en uniek uit.  De Italianen lopen voorop niet voor niets altijd voor op het gebied van design. Wilt u een unieke Italiaanse keuken met een modern karakter? Kies voor een keuken van Snaidero! U vindt een groot aantal Snaidero keukens in de showroom van Tieleman Keukens.

Italiaanse keukens zijn hot! De sterke combinatie van keukendesign (Snaidero) met de kwaliteit (materialen & eigen Keukenmonteurs) en servicedienst (levenslange service) van Tieleman is door geen enkele keukenspecialist te evenaren.

->  bekijk nog meer keukens van Snaidero:  www.tielemankeukens.nl/snaidero-keukens
->  een vrijblijvend Italiaans keukenontwerp van Tieleman:  www.tielemankeukens.nl/afspraak-maken

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!