Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Keller Keukens is een Nederlands keukenmerk. Het bedrijf ontstond in 1935, maar pas in 1946 begonnen de gebroeders Keller met het vervaardigen van keukens. In 1948 ontwierpen Gerard en Henk Keller de eerste luxe keukens.

Tegenwoordig is Keller één van de grootste spelers op de Nederlandse keukenmarkt. Dit A-merk heeft allerlei soorten keukens. Landelijke keukens, nostalgische keukens, design keukens, greeploze keukens: ze zijn er in allerlei soorten en maten. De kans is groot dat uw huidige keuken een Keller keuken is, aangezien Keller een groot marktaandeel heeft in Nederland. Daarnaast heeft Keller Keukens een brede collectie, bestaande uit landelijke keukens, tijdloze keukens en moderne keukens.

Keller Keukens fabriceert verschillende collecties keukens: exclusieve collectie keukens in modern-klassieke stijl met bijpassende meubellijn. Greeploze designkeukens in diverse kleuren en de basiscollecties van Keller met veel eigentijdse keukens in alle stijlen: design, klassiek, modern en nostalgisch.

Lees verder op:  

www.tielemankeukens.nl/keller-keukens
www.tielemankeukens.nl/kellerkeukens-voorbeelden

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!