Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Het kopen van een keuken is een uitgave die je niet dagelijks doet en dat begrijpen wij bij Tieleman maar al te goed. Je koopt een keuken, doet een aanbetaling nog voordat de keuken überhaupt is geleverd en gemonteerd en na levering van de keuken voldoe je het restant van het bedrag. Bij zo’n grote investering begrijpen we dat je een maximale financiële zekerheid wilt. Hiervoor bieden wij vooraf onze Tieleman-bankgarantie aan die  je 100% financiële zekerheid geeft.

Indien wij de keuken niet kunnen leveren, kan het aankoopbedrag via deze bankgarantie teruggevorderd worden. Met de bankgarantie staat je geld dus altijd veilig. De bankgarantie is standaard 4 maanden geldig en kan dus binnen deze periode teruggevorderd worden. Wanneer je kiest voor een 100% financiële zekerheid via onze bankgarantie, zitten daar eenmalig € 100,- aan verbonden.

Tieleman Keukens staat al meer dan 50 jaar voor 100% kwaliteit en werken wij samen met gerenommeerde leveranciers die ook aan onze hoge eisen voldoen. Ook voor onze bankzaken werken wij samen met betrouwbare partners en werken wij al jaren samen met de ING.

 

Meer informatie over de bankgarantie is te vinden op onze website. Voor vragen over de bankgarantie kan contact opgenomen worden met Monique Breevoort via monique.breevoort@tieleman.nl of via 0187-602555 (financiële administratie).

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!