Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Een nieuwe keuken moet er niet alleen mooi uitzien, maar moet tevens functioneel zijn. Tegenwoordig zijn er heel veel apparaten om koken, afwassen en koffie zetten een stuk makkelijker te maken. Bij Tieleman Keukens kunt u niet alleen keukens, maar ook keukenapparatuur bekijken.

Hieronder een selectie van keukenapparaten, die wellicht een plekje verdienen in uw toekomstige droomkeuken?

Quooker

De Quooker is een kokend-water-kraan. Binnen één seconde komt er kokend water uit de kraan. U heeft dus geen waterkoker of fluitketel meer nodig. Bij Tieleman Keukens raden we de Quooker zeker aan! Vooral omdat een Quooker veiliger voor kinderen is dan een traditionele waterkoker. Lees meer over de Quooker >>

Vaatwasser

Nooit meer afwassen en afdrogen. Het klinkt als een droom, maar met een vaatwasser wordt het werkelijkheid! Afwasmachines zijn tegenwoordig veel beter dan vaatwassers van tien jaar geleden. Ze gaan zuiniger met water om en zorgen voor een nog schonere vaat. Daarnaast kan een afwasmachine ingebouwd worden, waardoor u geen lelijke witte kast in uw keuken hebt staan. Heeft u geen grote vaatwasser nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een mini-vaatwasser. Deze zijn kleiner en nemen minder plaats in. Daarnaast besparen ze elektriciteit.

Lees verder op www.tielemankeukens.nl/keukenapparatuur
M
aak een vrijblijvende afspraak bij u thuis of in de showroom via www.tielemankeukens.nl/afspraak-maken

 

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!