Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres
Het Duitse keukenmerk Schüller maakt kwalitatief hoogwaardige keukens. Daarnaast worden de keukens van Schüller afgestemd op de smaak en de wensen van keukeneigenaren. Wilt u een plint met een hoogte van 100 of 200 millimeter? Wilt u een werkhoogte van 85 cm of 102,2 centimeter? Alles is mogelijk!

Duurzaamheid van Schuller

Wij geven terug aan de natuur, wat wij haar ontnemen: want verantwoordelijkheid begint al bij het idee van een keuken. Sinds jaren zijn wij PEFC-gecertificeerd – omdat wij bewijsbaar verantwoordelijk en duurzaam met hout om willen gaan. De natuur als oorsprong van alles, vraagt om verantwoord gedrag in design, productie en logistiek.

Kwaliteit

De kwaliteit van een keuken is op alleen design en fronten niet altijd goed te beoordelen. De echte kwaliteit, die de levensduur en belastbaarheid van een keuken garandeert, zit meestal achter het front verborgen en voor u als consument niet zichtbaar.
Deze keukens worden gemaakt in Duitsland.

Duitse kwaliteits keukens met de Nederlandse service en het vakwerk van de eigen montagedienst van Tieleman Keukens

Afspraak maken? 
Nog meer keukeninspiratie van keukenspecialist Tieleman?

Zie hieronder een aantal voorbeelden van de mogelijkheden van keukenstylen, materialen, kleuren. Zowel klassieke nostalgische keukens, als tijdloze en strakke moderne keukens. Witte, blauwe, groene, gele, rode en zwarte keukens, alles is mogelijk.

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!