Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Maak nu uw eigen Tieleman-Keuken met onze vernieuwde keukencreator. Experimenteer met verschillende keukenkastjes, kleuren en materialen. Gemakkelijk en snel aan de slag zonder inlogprocedures! De keukencreator is nu ook te gebruiken in Google Chrome. Helaas nog niet te gebruiken op Tablets en Smartphones, uiteraard zijn we druk bezig om dit z.s.m. door te voeren. U kunt alvast uw ideeën kwijt in uw keukenruimte én onze adviseurs kunnen alvast hun ideeën loslaten op uw ruimte, dubbel voordeel dus.

Een greep uit gemaakte keukenontwerpen van Tieleman
Doe van te voren alvast wat inspiratie op. Kijk op de keukenontwerpen van Tieleman, waar een selectie voor u is gemaakt van een verscheidenheid aan keukendesign. Op basis hiervan kunt u uw eigen keuken ontwerpen naar wens.

Uw eigen ontwerp levensgroot op onze unieke LivingWall!
Wilt u uw eigen droomkeuken op ware grootte bekijken? Kom dan naar onze showroom en bekijk uw eigen ontwerp op onze LivingWall.

Lunch cadeau (!) 
Maakt u een afspraak dan ontvangt u tegen inlevering van uw ontwerp een complete lunch in onze professionele lunchroom cadeau! Dit maakt een keuken ontwerpen niet alleen leuk, maar ook nog eens erg smakelijk.

Ontwerp nu uw eigen Tieleman-Keuken!

Let op: Mocht u geen button ‘start met plannen’ te zien krijgen, klik dan op de button ‘compatibiliteitsweergave’. Deze vindt u rechts naast uw titelbalk!
De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!