Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Keukens 2016

Bij Tieleman Keukens zijn we dag in, dag uit bezig met keukens en alles wat daarbij komt kijken. We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en weten precies hoe we voor jou een keuken naar wens kunnen samenstellen. Onderstaand laten we je aan de hand van een aantal trends voor 2016 alvast 16 prachtige keukens zien die je echt niet mag missen. Kijk dus mee en geniet!

Woonkeukens

De keuken is het kloppend hart van elk huis. Hier wordt niet alleen gekookt en gegeten, maar dit is ook de plek waar vrienden en families samen kunnen zijn en urenlang kunnen praten en lachen. De woonkeuken wint snel aan populariteit en dat is niet vreemd. Er zijn op technologisch vlak zoveel ontwikkelingen gaande, waardoor de keuken steeds professioneler wordt en koken steeds gemakkelijker. Dat laat meer tijd over om urenlang te genieten van de prachtige woonkeuken. Onderstaand vind je drie prachtige woonkeukens.

Loft keukens

Stoer en ruw. Met die twee woorden kun je een loft keuken het beste beschrijven. Materialen als beton en stoer hout passen perfect in een loft keuken. Onderstaand zie je twee sprekende voorbeelden van een loft keuken. Bij Tieleman Keukens verwachten we qua keukens in 2016 een toenemende vraag te zien naar deze keukensoort. Dat juichen wij alleen maar toe, want loft keukens zijn waanzinnig mooi!

Modern & landelijk gecombineerd

Wellicht klinkt het wat gek: een combinatie van moderne en landelijke keukens. Een moderne keuken is veelal strak en bevat weinig tot geen tierlantijntjes. Een landelijke keuken daarentegen is juist alles behalve strak en hier zijn de tierlantijntjes vaak rijkelijk aanwezig. Toch gaan we op keukengebied in 2016 steeds meer een combinatie van moderne en landelijke keukens zien. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van deze verrassend geslaagde combinatie tussen landelijke en moderne keukens. Dit hopen we qua keukens in 2016 steeds meer te zien!

Zwevende keukenkasten

Ongeacht of je nu een groot of een klein huis hebt: je wilt waarschijnlijk graag het gevoel hebben dat je voldoende ruimte tot je beschikking hebt. Dat zien we op keukengebied ook terug. Als we kijken naar keukens in 2016, zien we dat zwevende keukenkasten snel aan populariteit winnen. Onderstaand zie je drie voorbeelden van keukens met zwevende keukenkasten. Bij Tieleman Keukens denken we graag met je mee om in 2016 voor jouw keuken een opstelling te bedenken met zwevende keukenkasten.

Aardse kleuren

Voor keukens in 2016 is er op kleurgebied een verschuiving qua kleuren waarneembaar. We zullen vooral aardse kleuren gaan zien in keukens, waaronder blauw en groen. Daarvoor geldt dat het voornamelijk de mosgroene en donkerblauwe tinten zijn die enorm in trek zijn. Dat het gebruik van aardse kleuren in de keuken prachtige resultaten op kan leveren, kun je zien op de onderstaande foto’s van keukens die in aardse kleuren uitgevoerd zijn.

Ronde & ovale vormen

Als je aan een keuken denkt, is de kans groot dat je denkt aan vierkante hoeken. We zien op het gebied van keukens in 2016 een toenemende vraag naar keukens met ronde en ovale vormen. Dat gaat van keukens waarvan het werkblad ook geheel rond is tot keukens waarvan de keukenkasten afgeronde hoeken hebben. Dit geeft de keuken een verrassend speelse en aantrekkelijke uitstraling. Kies je in 2016 voor een keuken met ronde of ovale vormen, dan heb je zonder twijfel een unieke keuken in huis!

Brede keukenkasten en -lades

In een keuken is altijd behoefte aan opbergruimte. Niet alleen voor pannen en ander kookgerei, maar ook voor servies zoals borden, kopjes, wijnglazen et cetera. Datzelfde geldt voor de blender, het tosti-ijzer en de pastamachine. Omdat hier vaak grote apparaten tussen zitten, is er ook behoefte aan grote opbergruimte. Mede door deze reden zien we een verschuiving van heel veel keukenkastjes naar minder keukenkasten en -lades, maar die zijn dan wel gelijk een stuk breder.

Benieuwd naar onze favoriete keukens voor 2016?

In de showroom van Tieleman Keukens vind je tal van keukens voor 2016 die aansluiten bij de laatste trends. We verwelkomen je graag in onze showroom. Wil je zeker weten dat één van onze keukenadviseurs voldoende tijd voor je heeft, maak dan een afspraak. Wil je jezelf eerst meer laten inspireren door keukens, vraag dan onze keukenbrochure aan. Lees ook gerust meer over de keukentrends voor 2016 of dompel jezelf onder in keukeninspiratie voor 2016.

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!