Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Wat eten we vanavond?! Een vraag die vaak gesteld wordt, omdat we soms niet weten wat we willen eten of iets anders willen eten maar geen inspiratie hebben. ATAG heeft sinds kort de ATAG’s online kookinspiratie. In een live video leggen ze de fijne kneepjes van het koken uit, uiteraard op ATAG-apparatuur. Iedere woensdagmiddag om 16.30 uur leert Chef-kok Tim u heerlijke recepten bereiden, waarmee u vervolgens zelf mee aan de slag kunt gaan.

Via onderstaande link gaat u direct naar de website van de live uitzending. Inloggen is niet nodig, met één klik kunt u live meekijken met Tim:
https://atag.nl/live-kookinspiratie

Iedere week maakt Tim andere recepten die voor iedereen te maken zijn. In de keuken waar Tim al zijn heerlijke recepten klaarmaakt, maakt hij gebruik van verschillende MAGNA ovens. De focus in de kookworkshops ligt vooral bij de combi-stoomoven. De inductiekookplaat waar Tim op kookt is de ATAG HI9571SV. Ga voor meer informatie over deze inductiekookplaat naar de website van ATAG.

Kijk mee en doe inspiratie op om zelf ook heerlijke recepten te bereiden! Kijk voor meer informatie en eerdere uitzendingen op https://atag.nl/inspiratie/online. Of kijk op het YouTube kanaal voor productvideo’s.

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!