Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

De geschiedenis van het merk KitchenAid gaat terug naar 1919 toen de eerste KitchenAid mixer is ontstaan. Vanaf dat moment is het merk KitchenAid geboren en is het niet meer weg te denken. Een merk dat verder gaat dan alleen koken.

Serious About Food
Serious About Food is een goede samenvatting van de manier van leven van KitchenAid. Serieus over eten zijn gaat verder dan alleen koken. Het gaat over ontdekken van de wereld met al onze zintuigen, gedreven door de passie voor lekker eten. Het plezier van samen delen en hoe we onze eigen stijl in de keuken uitdrukken. Ook gaat het om het verkennen van nieuwe smaken en mogelijkheden.

Tieleman Keukens en KitchenAid
Bij Tieleman Keukens zijn we het meer dan eens met KitchenAid, zowel in de showroom als in uw uiteindelijke Tieleman-keuken. In onze showroom is het nieuwste model van Snaidero, de Look / Loft te bewonderen, compleet met verschillende KitchenAid apparaten.

En omdat wij fan zijn van KitchenAid, verloten wij op onze Facebookpagina onder alle fans een KitchenAid Artisan Mixer!

Snaidero Look/Loft
Bij het model Loft wordt veel gebruikgemaakt van ruwe materialen zoals hout, marmer, graniet, kwarts en roestvast staal. Dit model is perfect te combineren met aluminium en metaal, materialen die bij het model Look terugkomen. Omdat de materialen uit beide modellen goed door elkaar heen gecombineerd kunnen worden, is ook gekozen om deze modellen samen te voegen tot één model.

Meer informatie over deze prachtige keuken en de KitchenAid apparaten? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!