Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Een rechte keuken is het meest simpele formaat keuken. Hierdoor is een rechte keuken vaak goedkoper dan een hoekkeuken, een ronde keuken of een keuken met kookeiland. Heeft u een kleine keuken? Kies dan bijvoorbeeld voor een rechte keuken met bovenkasten.

Het voordeel van een rechte keuken is dat het in vrijwel iedere keuken past. In combinatie met bovenkasten biedt een rechte keuken voldoende kastruimte. Daarnaast is de indeling van een rechte keuken zeer praktisch, waardoor het makkelijk navigeren is.

Als u niet veel ruimte heeft en u gaat voor een rechte keuken, bedenk dan goed welke apparaten u in uw keuken wilt installeren. Wij van Tieleman Keukens raden aan om niet te veel apparaten te installeren, omdat er anders niet genoeg ruimte is om borden, pannen en kleine keukenapparaten op te bergen. Installeer alleen apparaten die u vrijwel dagelijks gebruikt. 

Tevens vinden wij dat,, vaak ook projectmatig, de keuze vaak beperkt wordt qua keukenfronten, keukenkleuren, keukengrepen en aanrechtbladen. De keuken is al snel een wit en saai standaard ‘keukenblokje’. Daarom is er in onze showroom een uitgebreide projectruimte gemaakt met vele keuzes in fronten, kleuren, bladen en grepen (zie foto’s). De filosofie dat ook de klant met een kleinere ruimte en portemonnee een prachtige keuken kan uitkiezen wordt hiermee benadrukt. Kortom kleine rechte (project) keukens hoeven niet standaard en saai te zijn.


Meer informatie vindt u op www.tielemankeukens.nl/rechte-keuken

Lees ook:  www.tielemankeukens.nl/projectkeukens-tieleman

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!