Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Lekker eten daar houden we allemaal wel van, maar het koken van al dat lekkers kost nogal wat tijd. Met het nieuwe koken van Siemens maak je hetzelfde gerecht mét smaak, maar dan in de helft van de tijd. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar toch is het echt waar!

De iQ700 inbouwapparaten
Siemens heeft een hele nieuwe lijn inbouwapparatuur uitgebracht. Inbouwapparatuur met handige functies die het plezier in de keuken vergroten. Het design met uniform ontworpen voorzijde zorgt ervoor dat iedere opstelling een opvallend resultaat oplevert in de keuken.

Onder de nieuwste iQ700 inbouwapparaten van Siemens vallen de volgende apparaten: bakovens, warmhoudladen, inbouw vaatwasser, koffieautomaat, afzuigkappen en kookplaten. Graag vertellen we je meer over de VarioSpeed bakoven met magnetron. Een bakoven waarmee je eenvoudig een lekkere maaltijd op tafel zet.

VarioSpeed bakoven met magnetron
Het grote voordeel van de iQ700 bakoven zijn de verschillende verwarmingstechnieken die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Dit zorgt voor een perfecte bereiding van de gerechten. En met de VarioSpeed is je gerecht zonder verlies aan smaak in 50% van de tijd klaar. Een ander voordeel van de bakoven is de ingebouwde magnetron waardoor je meer ruimte in de keuken overhoudt en meer vrijheid tijdens het koken hebt.

Want hoe vervelend is het wanneer je lang op je lasagne moet wachten tot het gaar is? Of wat dacht je van een kip die maar niet gaar wil worden? Met de handige functies van de nieuwe Siemens VarioSpeed is bakken nog nooit zo makkelijk geweest. We lichten graag een aantal van deze handige functies toe.

TFT-Touchdisplay
Met het TFT-touchdisplay en TFT-touchdisplayPlus is het apparaat en de unieke functies gemakkelijk en snel te bedienen. Een oven kan nog zoveel functies hebben, maar als je deze niet kunt vinden wat heb je er dan aan? Ieder programma is met deze oven gemakkelijk te selecteren en alle informatie is in één oogopslag te zien op het grote, heldere scherm.

PulseSteam
De balans vinden tussen een knapperige buitenkant en een malse binnenkant is een hele lastige taak. Maar met de functie PulseSteam maak je in een handomdraai perfect krokante en sappige gerechten. Tijdens het bakproces wordt automatisch stoom toegevoegd. Dit stoom verdampt op je gerecht waardoor het van buiten heerlijk knapperig wordt.

BakingSensor
Ze zeggen altijd ‘meten is weten’ en dat geldt voor gerechten uit de oven ook. Wel blijft het altijd lastig te bepalen wanneer een gerecht helemaal gaar is. Met de innovatieve sensortechnologie wordt het kookproces automatisch geregeld. De sensor meet de vochtigheid in de oven waardoor de garing van het gerecht bepaald kan worden.

ActiveClean
Een oven schoonmaken is niet het leukste klusje wat er is, want vaak laten we etensresten zitten waardoor het vervolgens veel meer werk is om de oven schoon te krijgen. Met de ActiveClean is het schoonmaken van de oven nog nooit zo makkelijk geweest. Met deze functie reinigt de oven zichzelf. Een zelfreinigende oven?! Met één druk op de knop reinigt te oven zichzelf bij een hoge temperatuur waardoor zelfs hardnekkige resten van het bakken, braden en grillen veranderen in as en gemakkelijk met een doek weggehaald kunnen worden. Afhankelijk van de vervuilingsgraad van de oven kan de reinigingswerking worden geregeld van licht tot intensief.

CookControl Plus
Lukt het jou altijd om voor een gerecht het juiste programma te gebruiken en het gerecht perfect te bereiden? Met de CookControl Plus stelt de oven zichzelf in op het juiste programma. Het enige wat je hoeft te doen is het gerecht te kiezen en het gewicht in te voeren, de rest doet de oven zelf! Doordat de recepten zijn voorzien van afbeeldingen, is het nog gemakkelijker om het juiste programma te selecteren.

MultiLED-verlichting
Met de innovatieve LED’s aan de zijkanten van de ovenruimte worden gerechten altijd perfect verlicht, ongeacht het inschuifniveau en hoeveel niveaus tegelijk worden gebruikt.

CoolStart
Voorverwarmen is met de CoolStart verleden tijd. Dit verwarmingssysteem zorgt ervoor dat bijvoorbeeld een bevroren pizza klaar is binnen het aantal minuten zoals aangegeven staat op de verpakking, zonder de oven voor te hoeven verwarmen. Dat scheelt je een hoop tijd!
De slimme Siemens VarioSpeed iQ700 oven is gemakkelijk in gebruik waarmee je gerechten in de helft van tijd op tafel kunt zetten. Het nieuwe koken van Siemens doe je met de IQ700. Ook zo’n geweldige ervaring beleven met de VarioSpeed oven van Siemens? Wij informeren je graag.

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!