Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Meer gemak en ruimte met de 3-in-1 waterkraan

Bijna  iedereen heeft er weleens last van; de irritatie van een overvol aanrechtblad. In iedere keuken is wel een koffiezetapparaat en een waterkoker te vinden die al  een groot gedeelte van het blad in beslag nemen. Vervang de waterkoker door een 3-in-1 waterkraan en creëer meer ruimte in de keuken.

Warm, koud en kokend water uit één kraan
Meerdere malen per dag maken we gebruik van water. Een kraan is dan ook onmisbaar in iedere keuken. Met de 3-in-1 kraan wordt het gebruik van water steeds een beetje makkelijker gemaakt. De naam 3-in-1 waterkraan geeft eigenlijk al aan dat deze kraan drie verschillende standen heeft. Naast koud en warm water, kan uit deze kraan ook kokend heet water gehaald worden.

Het gemak van een kokendwaterkraan
De kokendwaterkranen zijn hot! In steeds meer keukens is een kraan te vinden die zowel koud, warm als kokend heet water geeft. Met een gewone kraan duurt het maar en duurt het maar voordat er eindelijk eens goed heet water uit de kraan komt. Met de Easy Comfort 3-in-1 kokendwaterkraan heeft u in een handomdraai warm, koud of kokend heet water.

De alles-in-een kraan heeft een mooi design, is gebruiksvriendelijk en is ook veilig. Met kokend heet water moeten we altijd voorzichtig zijn en zeker met kinderen in de buurt. De 3-in-1 kraan is niet gevaarlijk, omdat de bediening van het kokende water niet op dezelfde plaats zit als het warme en koude water. Om kokend heet water te krijgen, moet dan ook een andere knop gebruikt worden. De druk-draaibediening maakt het voor kinderen moeilijk om  kokend heet water uit de kraan te krijgen. Daarnaast slaat de kraan af als de knop los wordt gelaten.

Niet alleen het uiterlijk van de kraan en de ruimte die wordt gecreëerd is van belang, maar ook wat de kraan oplevert. Met deze handige 3-in-1 kraan is een kop thee zo gezet en is het koken van bijvoorbeeld pasta ook veel sneller gedaan. Door het kokend hete water kost alles minder tijd, maar bovenal ook minder water. Een groot voordeel van deze alles-in-een waterkraan!

Modellen 3-in-1 kranen
De alles-in-één-kraan is ook leverbaar van de merken Grohe, Inventum, Quooker en Floww. Ieder merk heeft zijn eigen uitvoeringen zoals bijvoorbeeld de kokendwaterkraan in Chroom of RVS-look. Een ronde of een haakse uitloop en de mogelijkheid van bijvoorbeeld een 4 of 8 liter boiler.

Met de aanschaf van een 3-in-1 waterkraan  is het wachten op water dus verleden tijd!

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!