Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

In maart 2014 wordt de nieuwe lijn van Pelgrim keukenapparatuur genaamd ‘Mooi Samen’ geïntroduceerd bij Tieleman Keukens. SBS6 komt hiervoor opnames maken in Middelharnis (Zuid-Holland) waarbij o.a. Michel Prinsen van Pelgrim zal worden geïnterviewd en uiteraard de nieuwe Pelgrim keukenapparatuur in beeld wordt gebracht.

Het programma zal worden uitgezonden op 30 maart 2014 op SBS6.
MOOI SAMEN

PELGRIM – De woorden ‘Mooi Samen’ zeggen eigenlijk alles al, de nieuwe compact- en ovenlijn van Pelgrim heeft een eigentijds design en heeft veel combinatiemogelijkheden. Deze nieuwe ovens blinken uit in combineerbaarheid, gebruikers- en schoonmaakgemak en ook duurzaamheid staat centraal.

Gebruikersgemak
Bij gebruikersgemak hoort een perfecte bediening, dit vertaalt zich in een royaal tekstdisplay of TFT-display met slidebediening. Met 51 tot 55 liter inhoud in de nis 45-lijn levert Pelgrim heel veel bruikbaar bakoppervlakte en –hoogte, waardoor op meerdere niveaus tegelijk gebakken kan worden. Door de telescopische geleiding in de (stoom)ovens wordt het uitnemen van de bakplaat nog makkelijker. Ook het aantal automatische bakprogramma’s en de extra functies ontzorgen de gebruiker in de keuken.


Schoonmaakgemak

In de nieuwe Mooi Samen-lijn wordt onder meer vlekvrij RVS en een emaille cavity met gladde wanden toegepast om het schoonmaken een stuk eenvoudiger te maken. De stoomschoon functie in de ovens maakt het vervolgens nog makkelijker en uiteraard zijn de deuren van de ovens mooi glad en is de binnenruit uitneembaar.

Eigentijds design
De nieuwe apparaten van 45 cm en 60 cm hebben dashboards in gelijke hoogte, hierdoor kan in alle vrijheid horizontaal en verticaal gecombineerd worden met de (combi)magnetrons, ovens, combi-stoomovens, accessoireladen en koffiemachine. De accessoires van de apparaten zijn ook nog eens met elkaar uitwisselbaar. Door de belijning in het design ontstaat een panorama-effect dat perfect aansluit bij het lijnenspel van de hedendaagse keukens.

Duurzaamheid
Voor Pelgrim betekent duurzaamheid niet alleen kiezen voor energiezuinige toepassingen, maar ook voor materialen met een lange levensduur. Onze magnetrons zijn uitgerust met invertertechniek, hierdoor worden gerechten gelijkmatiger en sneller bereid, en de nieuwe (stoom)ovens zijn voorzien van soft close scharnieren. Ook voldoet de nieuwe Mooi Samen-lijn aan energieklasse A-20%, dat is mooi en duurzaam.

Bekijk hier de opnames van Feiten en Fabels over de mooi samen lijn van Pelgrim in de keukenshowroom van Tieleman Keukens:  http://youtu.be/jOMegAwO3vE
Meer informatie over de nieuwe Mooi Samen-lijn? Maak gemakkelijk en snel een vrijblijvende afspraak:  www.tielemankeukens.nl/afspraak-maken 

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!