Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Keller Keukens is al 85 jaar een bekend keukenmerk, zowel in de projectmarkt als in de retail. Met grote zorg ontwerpen ze voor iedereen een mooie, persoonlijke keuken. Alle keukens worden in Nederland, in de eigen fabriek in Bergen op Zoom geproduceerd.

Mooi en bereikbaar
Het belangrijkste wat Keller elke dag drijft is het bereikbaar maken van mooie keukens. Iedere woning verdient tenslotte een mooie keuken. Een mooie keuken maken is geen grote uitdaging, maar een bereikbare keuken wel.  Keller heeft aandacht voor persoonlijke wensen. Of het nu gaat om smaak, budget of service.

Natuurlijk is mooi voor iedereen anders. Iedereen houdt van een andere stijl en van een andere kleur. Mooi is heel persoonlijk en daarom biedt Keller zoveel mogelijk keuze in stijlen, kleuren en afwerking. Zo maken ze mooi persoonlijk!

Studio 12d_Keller keuken_Crystal Elba_NCS S3010-B30G_Walnoot horizontaal_Tieleman Keukens_1
Breed assortiment in iedere stijl
Keller Keukens heeft keukens in verschillende stijlen. Zo maken ze onderscheid in moderne, klassieke, landelijke en industriële keukens. Binnen iedere stijl is er een ruime keuze aan kleuren en materialen voor ieder budget. Op de website van Keller kunt u een overzicht van alle modellen bekijken met daarbij de kleuren en afwerkingen die beschikbaar zijn.

Studio 40b_Keller keuken_Chelsea_Maine NCS Antraciet_Robuust fineer natuur verticaal_Tieleman Keukens_1
Wilt u ook een Keller keuken?
Voor meer informatie en inspiratie over de vele keukens van Keller, verwijzen we je graag naar onze Keller pagina met keukeninspiratie of kom langs in onze showroom. Ook is onze showroom middels een virtuele tour te bezoeken. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs om uw eigen Keller keuken samen te laten ontwerpen.

Noviteiten Keller keukens 2020:  www.kellerkeukens.nl/keukentrends/inspiratie/noviteiten-voorjaar-2020/

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!