Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Ieder keukenmerk heeft zijn eigen vormgeving en kwaliteiten. Onderscheidend zijn van wat anderen leveren is dan ook erg belangrijk. Puur en eerlijk, dat past zeker bij de Next125 keukens.

Meer over Next125
Next is een keukenmerk dat wordt geleverd door onze oosterburen. De Duitse keukenfabrikant Schüller levert deze mooie design keukens van Next125 ook aan Tieleman Keukens.  De Next125 keukens onderscheiden zich in zowel design, kwaliteit, vormgeving en bovenal de betaalbaarheid.

Wanneer u een Next125 keuken koopt, koopt u een keuken met oog voor detail en een aangename prijs. Een Next keuken wordt duurzaam geproduceerd en is tot in detail uitgedacht.  Niet voor niets dat deze fraaie keukens erg geliefd zijn.

Next modellen
Van de Next125  keukens zijn verschillende modellen uitgebracht. Ieder model met zijn eigen charmes en vormgeving. Diverse moderne mogelijkheden die uw keuken de uitstraling geven die u altijd al wilde.

  • NX 102: heeft als basis een natuurlijke houtnerf
  • NX 500: de vele verschillende kleuren geven een persoonlijke interpretatie aan de keuken
  • NX 501: ambachtelijk uitgevoerde lakfronten zijn de specialiteit
  • NX 502: de perfecte matlak geeft de keuken een homogene verschijning
  • NX 605: eiken natuurlijk gezaagd legt de nadruk op het materiaal
  • NX 620: fraaie harmonie van natuurlijk hout met matte laktinten
  • NX 800: nagenoeg naadloos uitgevoerd in door en door gekleurd kunststof
  • NX 902: pure chique uitstraling met gesatineerd glas

 

Meer dan keukens alleen
Een keuken van het merk Next is natuurlijk mooi, maar er is meer dan dat. De producten van Next bieden de mogelijkheid tot een zeer individueel ontwerp. Een bar, cube, stoelen en tafel maken uw Next125 keuken helemaal compleet.

Bar
De massief houten bars van Next125 hebben een krachtig design en hebben een lang gebruiksleven. Voor de moderne natuurlijkheid wordt gebruikgemaakt van een 90 mm dik barblad met massieve toplaag. De bar kan ook doorgetrokken worden en gebruikt worden als eettafel.

Cube
De opbergsystemen van de Nextline zijn er in verschillende soorten en maten. Wanneer de cubes gesloten zijn, geeft het de keuken een opgeruimde uistraling. Er is al een opberg cube voor de keukenrol, (stapelbare) schalen, messenblok, stopcontact, flessen zoals olie en azijn, kruidenrek, wijnflessenrek en nog vele andere modellen. Vraag bij de aanschaf van uw Next keuken naar de vele mogelijkheden.

Stoel en tafel
Ook de stoelen en tafel vormen tegenwoordig een eenheid in de keuken. Om deze homogene eenheid tot in de details uit te werken,  passen de tafel en stoelen perfect bij de keukencollectie van Next125. De tafel en bank in massieve, natuurlijke houtsoorten onderstrepen de vormgeving. De stoelen hebben en gevormde zitting en zijn verkrijgbaar in natuur, essen natuurgrijs, wit glans of champagne glans met ronde edelstaal stoelpoten.

Maak uw keuken zoals u dat wilt met de verschillende productlijnen van Next125!

Kijk voor nog meer Next125 keukens van Tieleman op: http://www.tielemankeukens.nl/next125-by-tieleman-keukens

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!