Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

next125 kooktafel

Het vrijstaande ”statement” midden in de keuken: de bekroonde kooktafel van next125. Zijn licht schuin gestelde poten maken hem tot een puristische blikvanger en elegante werktafel. De vlak ingebouwde kookplaat zorgt ervoor dat het lijnenspel optimaal tot zijn recht komt. De blijdschap was groot toen de beslissing openbaar gemaakt werd: opnieuw is de next125 kooktafel bekroond met één van de belangrijkste designprijzen en won daarmee van de zeer sterke concurrentie.

Uitgereikt door de Raad van vormgeving geldt deze German Design Award als één van de meeste gerenommeerde designprijzen.

De vrijstaande kooktafel uit de collectie next125 verkrijgt zijn bijzondere uitstraling door zijn compromisloze, bijna archaïsche vormgeving. Hij past zich perfect aan elke omgeving aan – en dat met behoud van zijn individualiteit. Een optisch dun werkblad versterkt daarmee zijn bijzonder smalle rand, die het filigrane karakter van het kookeiland ondersteunt. Een slimme en niet opvallende oplossing. Simpel. Fantastisch.

De next125 kooktafel is te zien bij Tieleman Keukens in Middelharnis:  zie www.tielemankeukens.nl/onze-keukens/moderne-keukens/41/next-125-nx902.html

Lees en zie ook:  www.tielemankeukens.nl/next125-by-tieleman-keukens

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!