Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

NIEUW:  de Bora Pure, een klasse apart. Het vlaggenschip van uw Tieleman-keuken.

(Let op:  verkrijgbaar vanaf mei 2019)

KOOKVELDAFZUIGING EN KOOKVELD IN ÉÉN

BORA Pure staat voor een puristisch, straken minimalistisch design. Het personaliseerbare systeem laat u toe om heel eenvoudig persoonlijke accenten te leggen. De nieuwe BORA kookplaat met afzuiging is een klasse apart en wordt niet voor niets “Het vlaggenschip van uw keuken” genoemd. Ontdek alle highlights van de BORA Pure kookveldafzuiging!

Innovatieve bediening:

  • Intuïtieve sControl-bediening: De verticale slider maakt de bediening nu nog eenvoudiger. Alle belangrijke functionaliteiten zijn snel te activeren door een simpel contact.
  • Automatische regeling van de afzuiging: De afzuigprestaties worden automatisch en continu bijgesteld naar uw kookgedrag van dat moment. De kok kan zich dus volledig concentreren op het koken.
  • eSwap: Bij recirculatie worden de geuren door een actieve-koolfilter geneutraliseerd. Om het vervangen van een filter te vergemakkelijken, gebeurt dit vanaf bovenaf, via het instroomrooster.
  • Uiterst stil: Door de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor is er geen afleiding tijdens het koken en kunnen gesprekken onverstoord doorgaan.

Minimalistisch & stijlvol design

De afzuiging en het kookveld zijn volledig vlak met het werkblad ingebouwd. De perfecte belijning met zijn onopvallende maar toch zeer elegante look zorgt ervoor dat dit systeem past in elk modern keukenontwerp. In de stand-bystand is het bedieningspaneel zo goed als onzichtbaar en als het systeem actief is, zorgt de intelligente verlichting dat alleen het essentiële zichtbaar is.

Personaliseerbare instroomsproeier
Kenmerkend voor de stijlvolle understatement-look is de trendy instroomsproeier. Hierbij worden de hoogwaardige roestvrijstalen onderdelen verder afgewerkt met behulp van een speciale coating. Dit biedt de unieke mogelijkheid om uit diverse kleuren te kiezen. Een perfecte basis voor uw interieur!

Meer informatie kunt u vinden op https://www.bora.com/nl/nl/kookveldafzuiging/bora-pure/

Een afspraak maken met één van onze adviseurs? https://www.tielemankeukens.nl/afspraak-maken

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!