Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

www.havenkademiddelharnis.nl

Nieuwbouw met karakter: Havenkade Middelharnis van Wonen op Flakkee

Havenkade staat voor modern wonen in een romantische omgeving. Het historische centrum van Middelharnis en bijbehorende winkels liggen op nog geen tweehonderd meter afstand.

De jachthaven van Middelharnis is een bruisende ontmoetingsplek voor jong en oud. Het uitzicht over de aangemeerde zeilboten verveelt nooit. Publiek kijkt vanaf de terrasjes toe hoe pleziervaarders aanleggen na een vaartocht over het Haringvliet. De sfeervolle havenkom ligt in het decor van monumentale gevels.

Middelharnis vormt het middelpunt van het eiland Goeree-Overflakkee. De haven is weer het middelpunt van Middelharnis, met winkels en belangrijke voorzieningen om de hoek. Dit alles bevindt zich op loopafstand van Havenkade. Zo heeft u alle gemakken binnen handbereik, maar woont u toch op een aangename afstand van de bedrijvigheid.

Sterker nog, Havenkade is op natuurlijke wijze geïntegreerd in de groene omgeving. Wandelt u niet naar de haven, maar de andere kant op? Dan vindt u rust in een prachtige wandelomgeving. U ziet het: wonen in Havenkade combineert het beste van twee werelden.

OMGEVING

Het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee is geliefd. Veel bewoners willen het eiland voor geen goud verlaten en intussen ontdekken steeds meer mensen ‘van de overkant’ de kenmerkende rust en ruimte.

Flakkee combineert gemoedelijke dorpskernen met prachtige natuur. Niet alleen langs de kust, maar rondom het eiland strijken zeldzame vogels neer en vind je bijzondere dieren. Zo duikt er wel eens een dolfijn op bij het Noordzeestrand en overwinteren er flamingo’s op Battenoord. In het voorjaar ligt het eiland er kleurrijk bij door alle bollenvelden. Fietsers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. En er zijn talloze andere sport- en recreatiemogelijkheden. Wat dacht u van alle sportkansen op het water?

Veelzijdig Flakkee

Dankzij het winkelaanbod en de sfeervolle ambiance van de haven is er in Middelharnis altijd wel wat te beleven. Het dorp – midden op het eiland – vormt letterlijk en figuurlijk het middelpunt. En dan te bedenken dat Havenkade daar op slechts een steenworp afstand vandaan ligt. Het project ligt ingebed tussen de haven, groene dijken, authentieke bebouwing en zelfs een bos. Wie het eiland kent, begrijpt dat deze plek net zo veelzijdig is als Flakkee zelf.

www.havenkademiddelharnis.nl

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!