Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Miele presenteert een compleet nieuw assortiment inbouwapparatuur

Miele heeft een geheel nieuwe generatie inbouwapparatuur (6000-serie) op de markt gebracht – van ovens tot stoomovens en van koffieautomaten, magnetrons tot afzuigkappen. Opvallend bij de nieuwe generatie inbouwapparaten van Miele is het innovatieve design, de zeer eenvoudige bediening en een reeks van bijzondere technische eigenschappen, waardoor de keukenapparatuur van Miele nu nog gemakkelijker, sneller en efficiënter is.

Centraal staan twee elegante designlijnen, die passen bij diverse keukenstijlen: PureLine en ContourLine. PureLine past bij een puristische tot moderne woonstijl, gericht op een bescheiden integratie van de inbouwapparatuur in de keuken. In dit concept staat de keuken als geheel centraal en zijn de afzonderlijke elementen hieraan ondergeschikt. Veel glas in het front van de apparatuur en in het bedieningspaneel is een belangrijke eigenschap van PureLine. Verrassend zijn de robuuste handgrepen aan de apparaten, die als het ware vóór het glazen front zweven.

ContourLine onderscheidt zich duidelijk van PureLine. Weliswaar is ook in deze designlijn het glazen front met de geïntegreerde bedieningselementen nieuw, maar anders is het grote aandeel roestvrij staal, bijvoorbeeld rondom de oven. De greep van de apparatuur lijkt hier een vast onderdeel van de rand rond de oven en strekt zich uit over de gehele breedte. ContourLine benadrukt de inbouwapparatuur zelf – zij vormt een statement binnen een modern tot traditioneel ingerichte keuken, waarbij door de vele details een gezellige, huiselijke atmosfeer wordt gecreëerd.

Elke designlijn op zich biedt een compleet programma aan keukenapparatuur, gebaseerd op fundamentele elementen in de vormgeving. Daartoe behoren het sensor-bedieningselement (MasterControl), waarin centrale bedieningstoetsen zoals Aan/uit en Reset zijn geïntegreerd, evenals de display midden op het glazen front. Samen vormen deze eigenschappen in de vormgeving van de apparatuur een tot nu toe unieke designhomogeniteit. Combinaties van de diverse apparatuur zowel in horizontale als ook in verticale richting gaan vloeiend in elkaar over. Zelfs modellen met draaiknoppen en modellen met touch-bediening kunnen zonder problemen met elkaar worden gecombineerd.

Bekijk hier de commercial van Miele.

Lees hier verder op de site van Miele Nederland.
De nieuwe keukenapparaten van Miele zijn al te zien in de showroom van Tieleman Keukens te Middelharnis en op Business Class (zondags 10.30 uur op RTL7).

Een afspraak maken in de showroom kan gemakkelijk en snel (ook voor een keukenrenovatie): www.tielemankeukens.nl/afspraak-maken

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!