Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

PELGRIM is een 90-jarig, puur Nederlands merk en staat bekend om goede kwaliteit, eigentijdse vormgeving, garantie en service. Alle elementen kunt u terugvinden in de keukenapparaten en organisatie van Pelgrim.

Pelgrim heeft een prachtige nieuwe lijn van keukenapparatuur (inbouw) geïntroduceerd. In eerste instantie is de nadruk gelegd op design wat erg goed te zien is in de chique en trendy uitstraling. Uiteraard zijn de apparaten:  gebruiksvriendelijker, stiller, onderhoudsvriendelijker, duurzamer (energie zuiniger), uitgebreider en bovenal zeer betaalbaar! De touch bediening maakt de nieuwe Pelgrim apparatuur helemaal van deze tijd.

In 2014 is de nieuwe lijn van Pelgrim keukenapparatuur in de showroom van Tieleman Keukens te bewonderen, uiteraard is de nieuwe keukenapparatuur wel al te bestellen via de keukenspecialist uit Middelharnis. De nieuwe lijn is vanaf februari uit te leveren.

 

Keukenrenovatie:
Een nieuwe oven, kookplaat, vaatwasser, afzuigkap kan ook uitstekend apart in uw bestaande keuken ingepland worden als vervanging van de evt. verouderde apparatuur. De adviseurs en monteurs van Tieleman komen graag bij u thuis.

 

Bekijk hier de noviteiten van Pelgrim:

http://www.pelgrim.nl/brochures/noviteiten2014/

http://www.pelgrim.nl/brochures/noviteitenkrant2014/#/zoompage/1/
Lees ook:  

http://www.tielemankeukens.nl/pelgrim-keukenapparatuur

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!