Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Off Piste terug bij RTL 4

Koert-Jan de Bruijn en Sanny Verhoeven gaan ‘off piste’

Presentator Koert-Jan de Bruijn en vlogger Sanny Verhoeven gaan iedere week ‘Off Piste’ vanaf zaterdag 7 oktober bij RTL 4. Gedurende zeven weken gaan zij rondom de meest aantrekkelijke skigebieden in Frankrijk en Oostenrijk op zoek naar alle dingen die je als echte sneeuwliefhebber gedaan of gezien moet hebben. Hierbij gebruikt het duo de Off Piste-marker om die bijzondere plekken te markeren. De kijker thuis kan deze plekken gemakkelijk terugvinden met behulp van de kaart op de bijbehorende website van het tv-programma.

Koert-Jan de Bruijn kan bijzonder goed skiën. Zijn ervaring komt goed van pas als hij gaat heliskiën in de Alpen of mee gaat met de lawinereddingsdienst. Ook gaat hij helemaal uit zijn dak als hij met een professioneel ijshockeyteam mee mag trainen. Vlogger Sanny Verhoeven heeft het erg naar haar zin als ze zelf een vliegtuig mag besturen of wanneer ze haar eerste cursus biatlon krijgt. Ook gaat zij samen met de burgemeester van Gerlos in alle vroegte “Good Morning skiën” en moet ze een “selfie-challenge” volbrengen op de prachtige lange pistes van Portes du Soleil.

Kortom: in Off Piste gaat het om alles wat er speelt in de bergen. Daarbij wordt de kijker getrakteerd op adembenemende uitzichten en prachtige afdalingen. En zijn niet eerder ontdekte juweeltjes rond de bergen te zien waardoor de cultuur en de ‘off piste’ omgeving echt wordt ontdekt. Natuurlijk ontbreken ook de mooiste accommodaties om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken niet.

Off Piste is vanaf zaterdag 7 oktober iedere week om 17:00 uur te zien bij RTL 4. Off Piste wordt mogelijk gemaakt door Romex, TUI, De Skihut, Skidôme, Car-Bags.com, ONVZ, Hema Fotoservice, Tieleman Keukens en All about Wine.

https://www.tielemankeukens.nl/offpiste

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!