Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Een keuken kies je niet dagelijks en daarom moet uw aankoop een échte beleving en feest zijn. Uw keuken moet vaak aan verschillende wensen voldoen. Zo kookt u misschien het liefst op gas en heeft uw partner liever de voorkeur aan een inductie kookplaat. Er ruime keuze uit kasten, grepen, fronten, kleuren, materialen, lades, apparatuur, aanrechtbladen. Het liefst stopt u al uw wensen in uw eigen droomkeuken, bijvoorbeeld een kookeiland of ingebouwde kastenwand. Daarnaast wilt u ook van te voren weten welke keukenzaak de beste reviews heeft, zodat u verzekerd bent van een geweldige keuken ervaring. Tegenwoordig kan iedereen online ervaringen plaatsen, lezen en delen. Dit dient meer en meer als inspiratiebron in het koopproces van de keukenconsument. Hieronder een voorbeeld van een tevreden Tieleman-klant uit België:
Een keukenfeest in Belgie:

Zo… dat was wat…en we moeten eerst en vooral zeggen dat voor Piet en Gerrit er niets anders dan lof is. Ze hebben hier zeer professioneel en ook zeer creatief geweest. In een oud huis staan muren niet recht en verborgen zaken maken dat er een voortschrijdend inzicht nodig was om een oplossing te vinden.
Maria Elena en Ik zijn gecharmeerd geweest door Piet en Gerrit en we hopen dat ze ook een mooie ervaring hadden met ons. Ik denk dat voor mijn vrouw haar lang verwachte droom er nu staat…het zal natuurlijk na het plaatsen van het parket nog meer tot zijn recht komen en dan de verdere afwerking die onze leefruimte zal optimaliseren.
George, we moeten zeggen dat de Nederlandse efficientie ons bevestigd heeft wat er zovelen over Tieleman zeggen..de TOP en dat zal ik aan mijn patienten ook doorvertellen. Dus misschien eens spreken over percentjes hi hi
Neen,  alles is hier naar wens verlopen en het geleverd product en kwaliteit bevestigt dus wat er zovelen over Tieleman zeggen en schrijven…en ik zal ook niet nalaten hierover een feedback te geven.
George ook voor jou een dikke pluim op je hoed om dit project zo goed ingevuld te hebben en ook al zijn er verschillende zittijden voor nodig geweest , het eindresultaat is gewoon fantastisch. We hopen je ook te mogen ontvangen hier voor een drink en knabbel.

Tot verder nieuws en jullie hebben zeker overtuigde kopers die heel erg blij zijn met alles

Patrick en Maria Elena Janssens

 

Lees verder op:

Klantervaringen keukens:       www.tielemankeukens.nl/keuken-ervaringen
Reviews op wugly.nl:                 www.wugly.nl/winkels/29972/tieleman-keukens-middelharnis/
Reviews op qasa.nl:                    www.qasa.nl/ervaringen/tieleman-keukens-16

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!