Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Een keuken uitzoeken is geen gemakkelijke klus, want kies je voor een rechte keuken, een keuken met kookeiland of voor een U-keuken. Een greeploze keuken of een keuken met greepjes? Een witte keuken of een keuken van hout? Zoveel keus, dat je eigenlijk eerst zelf een ontwerp zou willen maken en wil zien of het is wat je in gedachte had.

Ontwerp je eigen keuken
Bij Tieleman Keukens hebben we een handige tool gemaakt waarmee je je eigen keuken kunt ontwerpen. Met de keukencreator van Tieleman kun je experimenteren met verschillende keukenkastjes, kleuren en materialen. Leuk om te zien hoe jouw droomkeuken eruit kan komen te zien.

Om gebruik te maken van de keukencreator hoef je niet in te loggen en kun je direct aan de slag gaan. Kies een opstelling en ontwerp je eigen keuken. Het maken van je eigen ontwerp is ook handig wanneer je een afspraak hebt gemaakt met één van onze verkoopadviseurs. Neem dit ontwerp dan mee, zodat de adviseur kan zien wat de wensen zijn.

Keukenontwerpen
Op basis van jouw eigen ontwerp ga je in onze showroom jouw droomkeuken echt samenstellen. De adviseur maakt van de beschikbare ruimte en alle wensen een keukenontwerp in 3D. Op de website kun je enkele keukenontwerpen vinden die wij voor onze klanten hebben mogen maken.

 

Op zoek naar een nieuwe keuken? Ga aan de slag met de keukencreator en maak een afspraak om jouw droomkeuken verder uit te werken.

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!