Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Palmares Tieleman Keukens:

2003  uitgeroepen tot ‘Beste Keukenzaak van Nederland’  (CBW)

2004  uitgeroepen tot ‘Beste Keukenzaak van Nederland’  (CBW)

2009   uitgeroepen tot ‘Beste Keukenzaak van Nederland’  (KIM)

2010   ontvanger Warme Douche (TROSRadar)

2011   Beste Zelfstandige Winkel van Nederland (ING Retailprijs)

2012   50-jarig Jubileum (opgericht in april 1962)

2012   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)

2013   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)

2013   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)

De Beste Keukenspecialist van Nederland

Tieleman Keukens uit Middelharnis is er trots op al drie keer uitgeroepen te zijn tot Beste Keukenspecialist van Nederland. In 2003, 2004 en 2009 hebben onafhankelijke onderzoeken onder onze klanten, leveranciers en collega’s aangetoond dat je voor de ultieme keuken ervaring bij Tieleman Keukens aan het juiste adres bent. 2010 was een heel bijzonder jaar, in dat jaar ontving de keukenzaak namelijk de Warme Douche van een klant via TROS RADAR, iets waar Tieleman vandaag de dag nog trots op is.

In 2011 was het wederom feest, want toen is Tieleman Keukens uitgeroepen tot ‘Beste Zelfstandige Winkel van Nederland’, omdat de vakjury vond dat wij een voorbeeldfunctie hadden voor de concurrenten in de keukenbranche. In 2012 en 2013 ontving Tieleman de Groene Vlag van Graydon wegens een gezonde financiële boekhouding. De financiële AA-status benadrukt de betrouwbaarheid en zekerheid van de keukenspecialist. In 2013 kroonde onze klant via www.wugly.nl ons als ‘Topwinkel van Nederland 2013’.

Tieleman Keukens is dan ook de grondlegger van een nieuw keukenconcept, waarin beleving, gezelligheid, klanttevredenheid en sfeer centraal staan.

Laat een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet getoond

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>