Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

PAASSHOW 2016 TIELEMAN KEUKENS, KNÖPS GROEP EN GRAKA WEDEROM GROOT SUCCES!

MIDDELHARNIS – Tieleman Keukens, Knöps Groep en Tuincentrum Graka blikken uiterst tevreden terug op de recentelijk georganiseerde Paasshow. De ‘grootste’ keuken-, tuin- en autoshow van Zuidwest Nederland, in combinatie met een enerverende consumentenbeurs, heeft geresulteerd in een kleine 3.000 bezoekers.

‘SCHOT IN DE ROOS’
“Middelharnis stond dit weekeinde weer glansrijk in de schijnwerpers”, vertellen Jan Tieleman (Tieleman Keukens), Herman de Blok (Knöps) en Hein-Jan van der Kamp (Graka). “Ondanks de wisselende, en bij vlagen onstuimige, weersomstandigheden kan de show wederom als uitermate geslaagd worden bestempeld.” Niet alleen de inwoners van Goeree-Overflakkee en haar omliggende eilanden wisten de weg naar Middelharnis te vinden, maar consumenten uit het gehele land (o.a. Brunssum, Harderwijk, Zevenbergen en Franeker) togen naar het ‘centrum’ van Goeree-Overflakkee. “Het gezamenlijke concept blijkt gewoon hét spreekwoordelijke schot in de roos. Een compleet dagje uit voor het hele gezin.” Op marketinggebied is de nieuwe opzet van Beleef ‘t (260.000 exemplaren!), in samenwerking met eilandelijke partners, een welkome aanvulling om het eiland Goeree-Overflakkee nog verder te promoten. “We hebben onze show ook landelijk via televisie- en internetcampagnes kenbaar gemaakt”, vult Tieleman aan.

‘CONSUMENTENBEURS’
Ook de vele standhouders (méér dan 40!) op de consumentenbeurs zijn uiterste content over de organisatie en het verloop tijdens de showdagen. Naast auto’s, keukens en tuinen was er een ruimschoots aanbod in o.a. nieuwbouwwoningen, sieraden, mode, zonwering, fietsen en elektronica. “Allen ondernemers met een lokale achtergrond, dus kwaliteit en zekerheid is gewaarborgd.” Daarnaast kregen ook de goede doelen (Kika, Roparun en Stichting Bartiméus) de nodige aandacht. “Goeree-Overflakkee is wederom verder op de kaart gezet en dat is belangrijk!”

Hieronder vindt u een korte fotoreportage van de prachtige show! Voor in uw agenda, Paasshow 2017:
zaterdag 15 en maandag 17 april 2017.

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!