Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

PAASSHOW 2018 TIELEMAN KEUKENS EN AUTOMOTIONS KNÖPS WEDEROM GROOT SUCCES!

MIDDELHARNIS, april 2018 – Tieleman Keukens en Automotions Knöps blikken uiterst tevreden terug op de dit weekeinde georganiseerde Paasshow. De ‘grootste’ keuken- en autoshow van Zuidwest Nederland, in combinatie met een enerverende consumentenbeurs, heeft geresulteerd in een kleine 2.500 bezoekers.

‘EEN SHOW VAN FORMAAT’
“Middelharnis stond dit weekeinde weer glansrijk in de schijnwerpers”, vertellen Vincent Versaevel (Tieleman Keukens) en Jan van Dijk (Automotions) “De weersomstandigheden waren ideaal voor het bezoeken van een show die sinds jaar en dag een groots karakter kent”. Niet alleen de inwoners van Goeree-Overflakkee en haar omliggende eilanden wisten de weg naar Middelharnis te vinden, maar consumenten uit het gehele land (o.a. Naaldwijk, Sprundel, Badhoevedorp en Elburg) togen naar het ‘centrum’ van Goeree-Overflakkee. “Het gezamenlijke concept blijkt gewoon hét spreekwoordelijke schot in de roos. Een compleet dagje uit voor het hele gezin.”

‘CONSUMENTENBEURS’

Ook de vele standhouders (méér dan 35!) op de consumentenbeurs zijn uiterst content over de organisatie en het verloop tijdens de showdagen. Naast auto’s en keukens was er een ruimschoots aanbod in o.a. nieuwbouwwoningen, sieraden, mode, zonwering, fietsen en elektronica. “Allen ondernemers met een lokale achtergrond, dus kwaliteit en zekerheid is gewaarborgd.” Daarnaast kregen ook de goede doelen (Kika en Stichting Bartiméus) de nodige aandacht. “Op naar de 52e editie op 20 en 22 april 2019.”

www.tielemankeukens.nl

Zie hieronder alle foto’s van Wim van Vossen:

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!