Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

De zoektocht naar de perfecte manier van koken. De beperkingen van de traditionele kookplaat als grootste inspiratiebron. Het ontstaan van PITT cooking: gaspitten rechtstreeks geplaatst in je favoriete aanrechtblad. Professionele, krachtige branders. Eindelijk voldoende ruimte voor je pannen. Altijd een keuken om trots op te zijn.

Voor dat ene bijzondere gerecht, waarvoor je uren in de keuken hebt gestaan. Maar ook voor die eenvoudige maaltijd, na een lange dag werken. Puur, krachtig en efficiënt koken. Op vuur. Zoals koken is bedoeld.

PITT cooking: een kookconcept waarbij losse gaspitten rechtstreeks in je aanrechtblad worden geïntegreerd. Met de techniek verborgen onder het aanrechtblad geef je niet alleen je keuken een unieke uitstraling, ook kunnen op deze manier de gaspitten verder van elkaar vandaan worden geplaatst. Voortaan altijd voldoende ruimte voor je pannen. Onze krachtige, professionele branders bieden je een professioneel kookresultaat in eigen keuken.

Eenmaal gekozen voor PITT, dan wil je niet meer anders. En dat zijn niet onze eigen woorden. Het concept ontstaan vanuit de gebreken van de traditionele kookplaat. Eigenlijk nooit de mogelijkheid om alle pitten tegelijkertijd te gebruiken: het blijkt een feest der herkenning. Dit is waarom jouw keuken niet meer zonder PITT cooking kan..

Nog meer informatie en het complete assortiment van PITT Cooking is verkrijgbaar bij Tieleman Keukens en te raadplegen via http://pittcooking.com/ en https://www.tielemankeukens.nl/pitt-cooking

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!