Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

PITT cooking:  geïntegreerde gaspitten van Hollandse bodem

Wat is PITT® cooking?
PITT® cooking: losse gaspitten direct geïntegreerd in uw favoriete werkblad. De optimale kookbeleving in eigen keuken. Ontstaan vanuit de beperkingen van de traditionele kookplaat. Ontwikkeld en (hand)gemaakt in Holland.

Waarom kiezen voor PITT® cooking?
PITT® cooking: de perfecte combinatie van design en functionaliteit. Het is ruim opgezet: voortaan altijd voldoende ruimte voor uw pannen. Het is sterk: er wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materiaalsoorten en professionele, krachtige branders. Het is eenvoudig in onderhoud: schoonmaken is niet langer een opgave. Bovenal is het een eye-catcher: het geeft uw keuken een onderscheidende en unieke uitstraling.

Hoe kan PITT® cooking worden toegepast?
PITT® cooking kan eenvoudig en veilig worden gecombineerd met een uitgebreide reeks aan werkbladen: composiet, graniet, beton, terrazzo, glas, keramiek, Solid Surface, Green Core, Top Core® of RVS. Het assortiment bestaat uit 31 modellen, variërend van een losse gaspit tot robuuste modellen bestaande uit zes branders. U heeft daarnaast de vrijheid om binnen het huidige assortiment de modellen onderling met elkaar te combineren. Ontwerp uw eigen, ideale kookplek.

Meer informatie over PITT® cooking?
Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met info@pittcooking.com. Of neem een kijkje op de website: www.pittcooking.com.

PITT® cooking is te zien in de keukenshowroom van Tieleman Keukens, gemakkelijk en snel een afspraak maken? https://www.tielemankeukens.nl/afspraak-maken

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!